Wie ben ik?

Wie ben ik?

Dat is een goede vraag en deze heeft mij lekker bezig gehouden;-) Mijn naam is Remco, ook wel Maya Staaya en mijn medicijnnaam is DJEDI RE.

R11R11M17

Vanaf kinds af aan heb ik een fascinatie voor de Tijd en voor de oudheid, ver-leden en zo ook wat ons toe-kom(s)t. Vragen zoals hebben wij altijd zo geleefd als we nu leven? Wie waren zij die lang voor ons hier op Aarde leefde?

Als je wil weten wie je bent, waar je heen gaat dan is het fijn om te weten waar je ooit vandaan bent gekomen. Het heeft mij ver terug gebracht in tijd, daar waar komen we vandaan? Herinneringen uit ons verleden op vele bijzondere en magische plekken hier op en in Aarde Moeders Rijken.

Vele oeroude piramides, tempels, steden en krachtplaatsen bezocht, doorzocht en onderzocht. In verschillende werelddelen zoals Afrika, Amerika, Azië, Siberië, Midden-Oosten en natuurlijk Europa. Daarbij hou ik mij o.a. bezig met oude culturen en beschavingen, religies en oude kunsten, klankwerk en healing, sjamanisme en animisme.

In het oude Maya zou ik een ‘Ah Kin’ zijn geweest;

een dienaar van de Zon.

De oude beschavingen van het land van de Zon(Egypte) en Maya land hebben mijn hart doen ontwaken. Vol passie en met alle liefde deel ik deze kunst en oerwijsheid en zie mijzelf daarin als (ver)Tegenwoordiger. Tegenwoordiger van de Wet van Tijd. Dit is een recente ontdekking die gebaseerd is op onderzoek naar de wiskunde en kosmologie van het kalendersysteem van de Maya’s.

Gezien wij hier op Aarde niets (kunnen) bezitten en we alle kinderen van de dag zijn is de Tijd ons meest kostbaarste geschenk. We zijn alle van de Tijd, op een Tijd gekomen en zullen alle op een Tijd weer gaan naar daar waar we vandaan kwamen. Maar wat is Tijd?

Tijd is in ieder geval niet de klok of de kalender, dit zijn enkel meetinstrumenten. De Maya’s leren ons niet enkel om Tijd op een totaal andere, exactere, natuurlijkere en veel meer waardevollere manier te meten. Maar ook nog eens om de Tijd te kunnen zien, horen en voelen.

Tijd is Magie, Tijd is Kunst, Tijd is Energie, Tijd is van de Geest.

En moge je je eigen Tijd weer her-kennen en je eigen geest weer er-kennen in alles in ons en om ons heen.

Met Maya Teachings geef ik hier uiting aan en hoop daarbij dat ik je mag inspireren in de ‘nieuwe’ en universele Tijd, jou Tijd. Met deze site geef ik hierin de nodige in-zicht om jezelf weer af te stemmen op en met de natuurlijke Tijd. Daar waar synchroniciteit de natuurlijke orde is. En om terug te komen op de eerste vraag, wie ben ik? IK BEN. (MAYA-AYAM)

Aho mitakuye oyasin(all my relations)

Contact Maya Staaya here