Toon 5 HO

Toon 5: HO

De Boventoon Toon – Toon van Uitstraling

Getal van versterking. Godin van liefde en geboorte.

Acties: (Jezelf) Versterken, Oproepen, Uitstraling. Klank: E

Vanuit het definiëren van de vorm komt de zelfbekrachtiging van uitstraling.

De vijfde kracht brengt een harmonische boventoon die, wanneer deze weerklinkt, de vorm versterkt met de energie van uitstralende uitbreiding. In verbinding met je eigen stralende kern van licht -met de levenskracht die ons ondersteunt- en met je hartessentie en dit dan naar buiten toe uitstralend, vind je natuurlijke zelfversterking gedurende het proces.

Door op dit punt het heft in eigen handen te nemen van het scheppingsproces, daarbij vaardigheden en hulpmiddelen aantrekkend, is er de gelegenheid om een krachtige instoot van energie te geven, die het proces naar zijn volgende ontwikkelingsfase zal tillen.

Toon 5 – HO hoo

Integratie; Samengaan van beweging en maat; Boventoon; Bekrachtiging. (90 graden verschuiving van dimensie)

BEKRACHTIG  Vijf is de totstandkoming van het doel van de integratie, immers: één mens maakt nog geen gemeenschap en één ervaring zet nog geen revolutie in gang. De enkelvoudige intentie verlangt ernaar om deel te worden van een gehele schepping.

Het is de versterkende boventoon in de muziek. Nummer 5 is het uitdragen van de vorm van nummer 4. Het is het kerndoel dat de centrale intentie gestalte geeft. 5 is simpel. Het is de bron van een uitdijend middelpunt van intentie.

Wanneer je geboren bent onder invloed van Ho, ben je onderzoekend. Sommigen zullen vinden dat je je neus in andermans zaken steekt, maar slechts zelden wil je de duistere geheimen kennen die anderen verborgen houden. Je vragende geest en observerende natuur helpen je om jezelf beter te kunnen begrijpen.

Hoewel: je hebt de neiging om vast te komen zitten in leren door te vergelijken, waardoor je in verwarring wordt gebracht. Je blijft proberen te leven naar hoe jij denkt dat je zou moeten leven, gebaseerd op je waarnemingen. Onthoud dat je een unieke expressie bent van de bron. Kijk eens in de spiegel. Wie ben jij?