Happy New Year Reading 2018

Beste Klank vriend,

Wij, het dreamteam, wensen jou een prachtig, gezond en gelukkig Nieuwjaar toe!

De energie van het nieuwe jaar 2018 wordt getekend door de kracht van IK, de Witte Wind. De Witte Wind staat voor de adem, voor de spirit, voor de bezieling van al het leven. De wind is de levensadem, de goddelijke vonk. Moge dit het jaar worden waarin al het leven weer heilig is, zoals het hoort, elke boom, elke plant, elk dier en elk mens. Alles wat hier groeit en bloeit heeft zijn plaats verdient, heeft zijn reden, is uniek en mag hier zijn op deze mooie planeet genaamd Aarde. Alles wat ademt levert zijn bijdrage aan het grotere geheel waarvan we alle een stukje van Zijn.

Affirmatie: IK BEN IK; Wind, ik ben je levensadem en geest. Ik inspireer je om je eigen waarheid en werkelijkheid te creëren.

Laat de adem van de Grote Geest, God, Bron of hoe je het ook benoemt je begeleiden, je inspireren naar jou eigen waarheid. Dit kun je nu, gelijk hier en nu ervaren. Richt daarvoor even je aandacht op je longen, alsof je alleen maar uit longen bestaat. Voel hoe prettig het is wanneer je longen zich uitzetten om de grootste behoefte van het menselijk lichaam te vervullen: ademen. Adem eens diep in en voel hoe de lucht je longen vult. Voel hoe die lucht uit liefde bestaat. Voel de verbintenis tussen de lucht en je longen, een verbintenis van liefde. Gewoon ademen is voor ons al genoeg om altijd gelukkig te zijn, om van het leven te genieten. Alleen al te leven is genoeg. Voel hoe fijn het is te leven, hoe fijn het is liefde te voelen…

In mijn beleving van de werkelijkheid bestaat toeval niet, het valt ons juist toe. Of zoals mijn Oma altijd zegt; er is geen waarom maar een daarom. Toeval wordt gebruik door de gene die de verbanden niet zien. De Witte Wind is het tweede Zonneteken van de Tzolkin. 2018 is nummerlogisch gezien het getal 11, de trilling van de meester en 11 samen is weer 2, de Witte Wind. 11 energie is krachtig en verbonden met spirituele en mystieke inzichten, zo ook het Zonneteken Ik, het wakkert onze creativiteit en intuïtie aan. De Witte Wind is de wind van verandering en 2018 word een jaar van veel veranderingen. De gebeurtenissen zullen ons enorm kunnen uitdagen en beproeven. Maar bedenk; als het (L)even moeilijk word, ontspan en haal diep en rustig adem, hierin zit alles wat je nodig heb om weer in je kracht te komen;)

 

De energie van het getal 11 geeft moed, macht en talent met sterke gevoelens van leiderschap. Dit is het thema van 2018, in je kracht komen. We zijn zo krachtig, zo machtig, mens her-inner je is de boodschap voor dit jaar. Word weer je eigen aanvoeder en bestuurder van je leven, de kapitein van je eigen schip, de directeur van je eigen bedrijf, de gids van je eigen leven. Je schip is je lichaam, je bedrijf is je leven dat je hier leeft, word weer je eigen meester. En je hoeft echt niet alles alleen te doen, een wijze meester is een goede leerling. Wees bereid om hulp te ontvangen door de mensen, dieren en alles om je heen en in je. Inspiratie, inzichten, ingevingen zijn hier, ontvang. Er zijn vele hulpbronnen aanwezig die je kunnen ondersteunen om de hemelse droom te creëren, dat van je eigen leven, hier en Nu, het is je geboorterecht! Aho!

Luister goed dit jaar, miscommunicatie ligt op de loer, is dat ‘echt’ wat werd gezegd? Doe je best om helder en integer te spreken vanuit een bezielt hart. Onze woorden zijn scheppend, dit jaar zal dat meer en meer duidelijk worden omdat de manifestatie sneller gaat dan ooit tevoren. Weet dat Woorden Worden. De Wind zal je omgeving beroeren, windt je zelf niet teveel op, laat dat maar over aan de wind zelf, en waai gewoon mee. Mogen je oren scherp zijn om de boodschap van de Grote Geest te horen die in de Witte Wind waait. Stem je af op je eigen innerlijke, goddelijke geest, adem diep en bewust, huldig de bomen en hun behoud en communiceer met helderheid en respect. Geniet van het nieuwe jaar 2018 en creëer je eigen droom hier en nu;)

Kom je 10-2 weer naar onze Klank Ceremonie? Mooi om je intenties voor dit nieuwe jaar nog even wat kracht bij te zetten? We werken dit x met de kracht van de Zon, en als je wat wenst in je leven dan is de Zon hier om het te verwezenlijken. De jaarenergie is Akbal, de Droom en tijden onze ceremonie is het deze dag energie! Dat betekent in 1 woord; Magie!

We kijken er naar uit om jou weer te mogen ont-moeten in dit nieuwe jaar,

In licht en kracht Remco en het dreamteam.