Toon 9 BOLON

Toon 9: BOLON

De Solaire Toon – Toon van Intentie

Getal van Uitbreiding. God van het Licht.

Acties: Pulseren, Realiseren, Intentie. Klank: G#

Vanuit het modelleren van integriteit komt de realisering van intentie.

Geboren uit de ziel en geest, is intentie het visioen dat leidt tot energie en actie. Dit is een sleutelfactor in het zichzelf bekrachtigen van elk manifestatieproces. Dit wordt gerealiseerd als een trillingspuls die wordt uitgezonden naar het universum, in contact met het doel, de droom en de uiteindelijke vervulling van de creatieve visie.

Door je intentie te verhelderen en dit te focussen binnen alle hierop volgende acties, bewegingen en ondernemingen, draag je het trillingskenmerk van de vorm die deze manifestatie zal aannemen, de magnetische energie aanwendend van het oorspronkelijke doel.

Toon 9 – BOLON bolón

Solair; De scheppende pulsering wordt overgebracht van het galactische stelsel naar het zonnestelsel; (90 graden verschuiving van dimensie); Volgroeiing en volbrenging van de intentie van de geest.

MOBILISEER  Bolon is het zich realiseren dat alles onderling verbonden is en dat de kosmische ketting van gebeurtenissen en ervaringen, creëert wat we nu zijn. De energie van Bolon is een zich ontwikkelende, uitgroeiende kracht die de intenties laat volgroeien, die we in actie hebben laten komen.

De intentie begint rijp te worden. Bolon wil het voor elkaar krijgen dat de schepping afgemaakt wordt. Bolon zegt: “BE or BE NOT.” Laat je licht op je schepping schijnen, want wat jij ontvouwt zal een groter patroon verlichten voor hen die dit zien. Het getal 9 is innerlijk gelijkmatig, is krachtig en heeft diepe overtuigingen. Het is kampioen in doorzetten en afmaken.

Bolon heeft het vermogen om zijn energie te behouden en te sparen om iets voor elkaar te krijgen, hoelang het ook zal duren. Ze zijn gericht op details, maar laten zich niet in met onbenullige taken of activiteiten die geen betekenis hebben. 9 is de energie van het bereiken van een doel of doelstelling en zal geen energie steken in zaken die geen grotere betekenis hebben of een groter doel dienen.

De energie van Bolon heeft de neiging om in sombere stemmingen te vervallen en kan zelfs lijden aan chronische depressie. Wanneer deze sombere buien de overhand nemen, krijgen ze niet veel meer voor elkaar, omdat alles er zinloos uitziet. Dit schept een paradox, want Bolon-energie heeft alles van doen met projecten afmaken en wanneer het wordt beperkt door een inzinking, wordt de depressie alleen maar dieper.

Heilige Bolon, wat vraagt de Kosmos aan jou om te volbrengen? Zoek naar aanwijzingen, ze zijn voor jou aanwezig. Schud oude patronen van je af die je tegenhouden om vooruit te komen. Jij bent de meester van de tijd. Jij bent het toppunt van het creatieve proces, dat op het punt staat om zich te manifesteren.