Dream Teaching

Dream Teaching – klank healing

In 2 the Maya. Privé sessie van 60 min.

In de Maya Tzolkin is het derde Zonneteken Akbal, wat vertaald word als droom, inner-wereld. Als we dieper in dit Zonneteken kijken zullen we ont-dekken dat alles wat in deze ‘echte’ wereld is, ooit in iemands inner-wereld zat.

De Iphone bijvoorbeeld zat ooit bij Steve Jobs in zijn inner-wereld(droom) totdat hij besloot het te maken. Het begint ten alle tijden in onze geest waarna wij het hier in de buitenwereld creëren. In de oudheid was de droomwereld net zo echt als de wakkere wereld. Deze twee werelden zijn als het ware elkaar weerspiegeling. We kunnen dus doormiddel van onze droomwereld deze wereld veranderen. Al is het maar wat meer rust, invloed hebben we wel degelijk.

We leven in een gejaagde wereld vandaag de dag. We krijgen ongelofelijk veel informatie tot ons die we verwerken in onze droom. Doordat we een overload aan informatie krijgen heeft onze droomtijd bijna alle tijd nodig om enkel de dag zelf te kunnen verwerken. We komen daardoor haast niet meer in de droomwereld zelf, daar waar we inspiratie, inzicht en boodschappen op ons liggen te wachten.

Deze Dream Teaching geeft je die ruimte om ‘wakker’ te kunnen dromen en brengt je terug naar jezelf. Even onthaasten en het enige wat je hoef te doen is te gaan liggen en adem halen, en dat laatste gaat gewoon van zelf. Ontspan en luister naar en voel de klanken van onze kosmos. De instrumenten van de Sjamaan liggen voor je klaar in deze gewijde ruimte om jou te ondersteunen. Tijdens deze Teaching(sessie) ga je terug(of verder) in Tijd en Ruimte.

De klanken van oeroude instrumenten die als sleutels kunnen dienen om de deuren te openen naar andere werelden. De klanken zullen niet enkel gehoord worden, maar ook gevoeld en zelfs gezien zijn. Dat wat jij wil, laat de sjamanen trommel, de hartslag van moeder Aarde je meenemen daar heen, of laat de ratel het fluisteren met de wind zachtjes in je oor.

Laat de klanken en de echo uit de oudheid, het verleden je verassen met iets nieuws, de klanken van de NU. Laat je meenemen of thuiskomen, vlieg gewoon mee met je eigen beweging, je eigen resonantie en trilling, je eigen klank en je eigen Tijd.

The way of the Kin (de weg van de Zon), Activatie Teaching. 60 minuten droomtijd. Tijd voor droomtijd? Stuur mij dan vrijblijvend een mailtje