Verloren beschavingen

Verloren beschavingen

De geschiedenis boeken die we te leer hebben gehad is verre van wat er werkelijk heeft afgespeeld in onze menselijke geschiedenis. Onze geschreven geschiedenis is zo’n 5200 jaar oud. Dit is precies een cyclus van de Zon waarvan er 5 in een Grote cyclus zitten. Hier in het westen kunnen we deze cyclus als een Platonisch jaar of pressie cyclus. Deze cyclus heeft een duur van bijna 26.000 jaar.

Beschavingen gaan echter veel verder terug in tijd dan dat ‘we’ nu aangenomen hebben. Hiervoor zal je met nieuwe ogen moeten gaan kijken om zo meer te kunnen zien. De oogkleppen af van dat wat geleerd wordt in de geschiedenis boeken. Zo’n twee Zonnen(10.400 jaar) geleden heeft er een wereldwijde catastrofe afgespeeld die de toenmalige (wereld) beschaving van de aardbodem heeft gevaagd.

Gelukkig komt er steeds meer kennis terug, worden er steeds meer ontdekkingen gedaan die deze visie ondersteunen en onderbouwen. Göbekli Tepe, een oeroude mysterieuze stad die recentelijk ontdekt is en 6000 jaar ouder is als de datering van de Stonehenge! Iets wat de gevestigde archeologen lang belachelijk maakte en als onmogelijk beschouwden. Kortom de geest is uit de fles….

Hieronder enkel teachings over de Oude.

Wat een 5000 jaar oude manuscript allemaal vertelt

Quest for the Lost civilization – Graham Hancock (FULL MOVIE)

History of the Pleiadian and Anunuaki Wars?