Toon 13 OX LAHUN

Toon 13: OX LAHUN

De Kosmische Toon – Toon van Aanwezigheid

Getal van Voltooing. De hoogste scheppings God, Hunab K’u

Acties: Doorstaan, Transcenderen, Aanwezigheid. Klank: C

Vanuit de toewijding tot samenwerking komt het laten voortduren van aanwezigheid.

Wanneer we alle scheppingsfasen hebben gehad, komt het moment om de kalmte en rust te vinden van de innerlijke stilte: de zachte kracht van aanwezigheid, die een hernieuwde beweging geboren laat worden. Door simpelweg aanwezig te zijn in het huidige moment en in de ademhaling, wordt het voor energie mogelijk gemaakt om te circuleren op een manier dat het nooit uitgeput raakt en voortdurend wordt vernieuwd.

Op deze manier leert de dertiende toon ons het geheim van gracieuze voortduring wanneer we de ‘magische vlucht’ meemaken, waarin de energie van een gecompleteerde cyclus terugkeert naar de bron om opnieuw te beginnen met de volgende golf.

Dit kan ook tot uiting komen als het uiteindelijk overstijgen, de ultieme transcendentie waarmee wij beperkingen te boven komen en waarmee zich ook de kracht van de dynamische spiraalvorm gereed maakt om ons verder te brengen naar een nieuw niveau van begrip en mogelijkheden op onze scheppingsreis.

Toon 13 – OX LAHUN osj lahoen

Ontstijging; Transformatie; Terugkeer naar de bron om de basis energie voor de volgende intentie op te halen; Loslaten van oude voornemens; Een sprong in het diepe.

LEEF  Ox Lahun is de leegte, een verblindende aanwezigheid, war zekerheid gevonden kan worden voor degene die zoekt of gevaar voor degene die het zoeken uit de weg gaat. Ox Lahun is een tijdelijke verblijfplaats waarin de duisternis van de leegte, helderheid brengt. In de persoonlijke reactie op de duisternis, word je iets geleerd over je “zelf”. Dieper inzicht en helderheid wordt verkregen.

Het is een radicale frequentie-verschuiving. Het is de komst van een donkere onweersbui en de helder blauwe lucht die hier opvolgt. In de polariteit tussen de duistere leegte en de helderheid ligt de oplossing van het probleem. De crisis is voorbij. Het maakt een nabeschouwing van de manifestering van de schepping om te snappen hoe deze kan worden verbeterd.

Het is de vervulling van een schepping en de zoektocht naar een duidelijke richting waarin de volgende stap kan worden gezet. Het is een tijd van volbrenging, van de losse eindjes aan elkaar knopen. Je hebt al het gereedschap verzameld dat je nodig hebt om je schepping af te maken. Ga het leven! Nummer 13 zegt: “Ik leef nu mijn waarheid. Ik ga door tot de vervolmaking van mijn gehele “zelf”.”

Mensen die geboren zijn onder invloed van Ox Lahun prikken illusies door. Ze hebben een neus voor intriges en ruiken wanneer er opzet in het spel is. Ze hebben een microscopisch gezichtsvermogen. Ze kunnen helderziend zijn en voorspellende dromen meemaken. In de energie van Ox Lahun kan het aanpassen aan veranderingen en het accepteren van nieuwe ideeën en standpunten, een uitdaging zijn.

Je bevindt je tussen wat al is geweest en wat nog zal komen. Zelfs ondanks het feit dat je een nieuwe intentie completeert, zul je je ervan moeten vergewissen dat er vleugjes lotsbestemming, onvoorziene krachten en onverwachte wendingen in jouw leven zullen plaatsvinden. Daar waar je weerstand vasthoudt, zal Ox Lahun je tot beweging aanzetten.

Laat starre idealen los, wordt flexibel, sta veranderingen toe en laat nieuwe gezichtspunten ontstaan. Zij met de kracht van de 13 kunnen in de loop van hun leven drastische transformaties verwachten.