Agenda

Maya Teachings Agenda

Wil je op de hoogte worden gehouden van de aankomende Ceremonies/Teachings? Meld je gratis aan voor de MAYA NIEUWSBRIEF.

Opgeven voor ceremonie/event kan hier ,tenzij anders staat aan gegeven, met vermelding van je naam en geboortedatum. We werken enkel met persoonlijke opgaven, opgeven voor andere is niet mogelijk:)

 • Wat is een Maya Kakaw Ceremonie?

 • 29-9-2023 – ✨MAYA KAKAW CEREMONIE  Vrijdag avond 19:30 tot 22:30 zijn we terug! Nieuwe Locatie, nieuw jaar op naar Zuidland!

  MAYA TEACHINGS ZOMER AGENDA☀️

  Mooie mensen, de zomer is hier…
  Hieronder klein overzicht waar je me kan vinden…

  🌍De Zomer staat voor de deur en dan gaan wij naar buiten
  De Tijd van de festivals komen er aan en ik ben op een aantal uitgenodigd. De eerste twee weekenden van augustus ben ik met mijn broers op Healing Garden. Altijd een genot om hier te mogen zijn! Een tuin vol heling, uuuh HEALING GARDEN, kom je ook tuinieren?! Wij verzorgen hier de grote cacao ceremonie!

  ☀️*18 t/m 21 Aug Mini Festival Zomer Retraite op prachtige landgoed, Stille Kracht in Drente. Zie: www.de-stillekracht.nl

  ☀️*25,26,27 Aug in Ophodenpijl met Happy Spirit Days!
  Festival www.happyspiritdays.nl & MAYA TEACHING
  (https://happyspiritdays.nl/sprekers-2023/remco-djedi-re/)

  ☀️Check zeker nog de ComeUnity Groei(g)Roep! Een jaarprogramma, diep dive. Maya Teachings, Remco (DJEDI RE) zal samen met Sabrina (Ma’KashA) van The Frequency Station deze verzorgen. Interesse, lees de pdf in de bijlage of kijk op
  (https://t.me/mayateachings/15454)

  Jaarprogramma🙏💫 heb je ook die Roep? It is Time…

  Tot zover, Zon op je pad en een pr8tige Zomer! ☀️Much love Remco

 • 🌟Volg HIER  samenvatting waar we zijn deze Zomer…
 • 🌟We starten op 9-9 onze ComeUnity jaar-programa(https://comeunitygathering.nl/wp-content/uploads/2023/07/ComeUnity-GroeigRoep-Jaarprogramma.pdf)
 • 🌟10-9 PADMA CEREMONIE  Een lotus experience van 11 tot 17 uur Urban Tempel/Badhoevedorp (https://t.me/mayateachings/16659)
 • 🌟23 en 24-9 ComeUnity Gathering! (https://t.me/mayateachings/16499)
 • MAYA TEACHINGS– oeroude Maya wijsheid voor op ons pad.
 • MAYA TEACHING OP LOCATIE? – Een lezing over de Tijd op jouw locatie? Mail me.

 • MAYA ON-LINE READING 66 min? – boek hier je afspraak.

 • Al geweest, zo mooi! 15-7-2023 ~MAYA CACAO SPECIAL~ na aanleiding van artikel dat van MAYA TEACHINGS is verschenen in het magazine, We Are Pioneers Magazine 

 • LOVE TO SEE YOU ONE DAY!!! DJEDI RE

Wat is We Are Pioneers Magazine?

In We Are Pioneers Magazine laten we zien dat we als mensheid invloed hebben op de richting waarin onze samenleving beweegt. Ónze richting is naar een wereld die is gebaseerd op positiviteit, liefde, vrijheid, gezondheid en overvloed en daar sluit MAYA TEACHINGS zich volledig bij aan;)