Maya Calculator

 ANOTHER WORLD

Helaas is de calculator site van  ‘Another World’ niet meer, heel jammer. Het was een mooie en informatieve site waar je de Maya dag energie en de energie van je geboortedatum kon zien. Ik zal naar alternatief op zoek gaan, in de tussen-Tijd…

Wil je weten wat jouw Zonneteken, Tekens zijn? Boek een online live sessie van 66 min. Daarin komt een hoop aanbod, deze sterren informatie, sterrenstof kan je helpen, helderheid en focus te vinden op het pad dat we nu gaan. Even wat hoofdpunten op een rij:

  1. We zitten in een tijd van de grootste intensivering in de gehele geschiedenis van de aarde, zo niet de gehele geschiedenis van het zonnestelsel.
  2. De Zon is het coördinerende bewustzijn en de geest van het zonnestelsel; de aloude Maya’s waren afgestemd op- en in resonantie met dit solaire bewustzijn.
  3. Het cultiveren van het onderscheidingsvermogen en geheugen verheft de ziener tot een hoge, positieve en heilige staat en creëert een schild van licht dat negatieve krachten afstoot.
  4. Actieve deelname aan het “innerlijke werk” definieert bepaalde sleutels die betekenis geven aan het leven en verheffen de ziel om een grotere harmonie in het universum te ervaren en te begrijpen.
  5. Naarmate de nieuwe TijdRuimte meer naar voren komt als een gebied van gereorganiseerde waarneming, vindt er een verschuiving plaats in de energie-patronen.

Een sessie kan je hiermee goed op weg helpen. Je gaat je krachten zien die jij meenam uit de bron om je ding te doen. Welke gidsen er mee reizen op de golven van de Tijd, om jou de weg te wijzen, op jou pad mee te schijnen en te schrijven. Door Zonne-initiaties, informaties zal herkenning en erkenning, inzicht en uitzicht het slapenende DNA wekken.

Dit is je toegewenst, moge het pad naar je toekomen, In Lak’ech, DJEDI RE, Remco

Boek hier je online Maya reading sessie van 66 min.

And GALACTIVATE YOUR KIN.

  • Een prachtige Dreamspell Calendar App is de 13:20:Sync! Deze is enkel voor Apple en hierin worden direct je contacten omgerekend in de Dreamspell. Dit en nog veel meer…

13:20:Sync – Dreamspell Calendar App

www.1320sync.com