BLUE LOTUS  Tinctuur.

BLUE LOTUS  Tinctuur.

Blue Lotus Zonnewende, 15 ml
15 ml/speciaal voor meer licht, warmte in het systeem, loslaten wat niet meer dient. Inspiratie, initiatie, groeikracht.  26,-

Blue Lotus Padma. 10 ml/speciale mix tussen de Zonnewende en Ma’Kasha Tinctuur 22,-

Bestellen via: mayagroeigroep@gmail.com

Zon op je pad DJEDI RE, MAYA TEACHINGS

OPEN UP.

Een Kosmisch weerbericht – Maya Teaching.        KIN 35 Bolon Men(14-3-2018)

De Zon is open gegaan en al zijn liefde stuurt hij door naar ons. Aarde Moeder is open gegaan en ontvangt al de liefde en kracht die de Zon naar haar stuurt. Als een bloem gaat ze open, krachtig en puur in het licht van de Vader. En wij zijn haar kinderen en dus een onderdeel van haar. Wat haar raakt raakt ons, wij trillen en resoneren mee op deze energie.

Ik kreeg bovenstaande door en deel het graag wat ik hiermee bedoel. We leven in een bijzondere en soms ook heftige Tijd. Er gebeurd veel hier op Aarde en daarbuiten. Nog een klein weekje en het is de equinox, een bijzonder moment omdat dan het licht en duister in perfecte harmonie is met elkaar. Voor de Oude, onze voorouders, was dit moment reden genoeg om de meest onverklaarbare en megalithische bouwwerken op Aarde te creëren. Deze bouwwerken markeren dit punt in Tijd als een klok. Deze vaak duizenden jaren oude bouwwerken geven dit weer op de duizenden seconden nauwkeurig aan en nog steeds. Open up zegt het ons.

In de Maya stad Chichén Itzá staat een piramide gebouwd te ere van de God Kukulkán. Deze godheid is in heel de America’s bekend onder vele namen. De latere Azteken, eigenlijk Mexica’s vandaar ook Mexico, noemde deze Quetzalcoatl, de gevederde slang. Deze piramide behoort tot de 7 nieuwe wereldwonderen, en terecht! De piramide is als het ware een mega grote stenen klok die de rotatie van moeder Aarde op de seconde nauwkeurig weergeeft. Zoals je weet heeft een piramide een vierkante basis. Deze zijn uitgelijnd op de 4 heilige windrichtingen. Elke kant heeft een trap met 91 treden en boven op de piramide staat een tempel. 91 treden zijn exact het aantal dagen van een seizoen, 13 x 7(week) dagen. Doe je deze 4 maal krijg je 364 plus de tempel zelf is exact een Zonnejaar.

De piramide van Kukulkán is wereldberoemd geworden om een magisch verschijnsel wat zich daar twee keer per jaar afspeelt tijdens de lente en herfst equinox. Op deze dagen vallen de schaduwen zo dat langs de trappen vanuit de tempel lijkt op een slang die naar beneden kruipt. Dit is Kukulkán die op de Aarde incarneert. Kukulkán wordt gezien als de lichtbrenger, een goedaardige God die daar ooit o.a. beschaving heeft gebracht. Er zijn vele legendes over en werd door vele inheemse volkeren vereerd. Dit schouwspel zal ook volgende week weer plaatsvinden en wordt ook nu, door hedendaagse Maya’s ceremonies voor gedaan en geëerd.

De Zon is open gegaan, zo begin ik deze teaching en hij is echt open gegaan. Op 13 maart jongsleden is er een mega grote scheur ontstaan in de atmosfeer van de Zon met een diameter van 800.000 km! Hier past onze moeder Aarde met gemak 60.000 x in! Ze noemen dit een ‘coronal hole’, een regio waar het magnetisch veld van de Zon zich opent en Zonnewinden uit voortkomen. Dit gebeurd vaker maar dit x is hij ongebruikelijk breed en groot. De Zonnewinden schieten met een megasnelheid de kosmos in en zullen rond 14 of 15 maart de Aarde raken. NASA verwacht geen of weinig effect op satellieten en het wereldwijde elektriciteitsnetten. Niettemin kunnen dieren desoriënteren die met magnetische signalen op hoge breedtegraden migreren en meestal felle aurora’s rond de poolcirkel veroorzaken.

Hieronder een foto van de Zon op 13 maart 2018 van NASA. De scheur is zo’n 800.000 km breed.

Zonnewinden is een stroom van geladen deeltjes die met een snelheid van 145km/s de ruimte in schieten. Het duurt ongeveer twee dagen voordat ze de Aarde bereiken. Deze lichtdeeltjes informeren de materie, daar waar wij en alles van gemaakt is. Uit eigen onderzoek en ervaring heb ik gemerkt dat ik hiervoor heel gevoelig ben. Zo kunnen deze Zonnewinden, net zoals bij de dieren, ook ons beïnvloeden. Dat is niet gek omdat wij zelf ook elektrisch magnetische wezens zijn. Zo kunnen ze behoorlijk je stemming beïnvloeden en zo ook je gedachtes, dit omdat wij zijn afgestemd op de Zon.

Dus mocht je de komende dagen een onbehagelijk gevoel ervaren, laat het toe, geef het de ruimte en weet dat het niet aan jezelf ligt. Uhhhm, eigenlijk ook weer wel want wij zijn Zon, Kin, dag en mens. Open up, geef het de ruimte, de deeltjes weten precies wat te doen, we are made of it.

Gezien we nu rond de equinox zitten gebeurd er op Aarde ook iets vreemd. Aarde Moeder word bescherm door haar magnetische veld tegen de impact van deze Zonnewinden. Bij extreem krachtige Zonnewinden deukt haar veld zelfs helemaal in. Op dat moment kunnen we zelfs hier in Europa aurora’s ervaren in onze luchten. Dat zal dit x niet zo zijn maar wat dit alles zo bijzonder maakt is dat tijdens en rond de equinox scheuren ontstaan in het magnetisch veld van Aarde Moeder. Zo ook nu weer en de Zonnewinden kunnen door die scheuren het Aardoppervlakte raken. Zelfs een zachte windvlaag van een Zonnewind kan de magnetische afweer van onze planeet doorbreken.

Dit gebeurde ook op 9 maart jongstleden. “De lucht explodeerde met aurora’s”, meldt Kristin Berg, die deze foto vanuit Tromsø, Noorwegen, verzendt:

Een spectaculaire gebeurtenis en adembenemend mooi om te zien. De Cree-indianen geloofden dat wie stierf, in een dansende geest, de geest van de aurora, belandt. Zij hebben de aurora’s altijd als heilig beschouwd. Ook de folklore en mythologie van volkeren, zoals de Inuitmythologie en de Nieuw-Zeelandse Maori’s, staat vol van verwijzingen naar de aurora’s, of “het branden van de hemel”. De Zonnewinden zijn de paden naar de droomwereld en door deze waar te nemen belanden we gemakkelijker in onze droomspace. Vrij van interventie van het dagelijks bestaan en andere (belastende)energieën en entiteiten. Zonnewinden zijn lifeforce energy en verbinden ons met de voorouders droomwereld. Door bewust voor het slapen gaan naar de Zonnewinden te kijken, dit kan door middel van een foto, maken we contact met deze velden.

Terug naar de scheuren die nu ook in moeder Aarde magnetische velden bevinden. Dit word overigens het Russell-McPherron-effect genoemd, genoemd naar de onderzoekers die het voor het eerst hebben ontdekt. De scheuren worden geopend door de Zonnewind zelf. Vader Zon opent dus Aarde Moeder, zo boven zo beneden, net zoals de man in staat is de vrouw te openen en haar tot totale en oorspronkelijke zijn(verlichting) kan brengen. Helaas is dit nog een onbegrepen en ancient teaching en zodra de vrouw opent word deze vaak door de man (onbedoeld, onbegrepen) te niet gedaan. Hierdoor voelt de vrouw zich onveilig, karmische pijn schiet omhoog, en sluit ze zich weer.

In de Maya leren we dat het Noorden het Zuiden uitdaagt zoals het Westen en het Oosten ook bij elkaar doen. De Zuid-gerichte magnetische velden binnen de Zonnewind staan ​​tegenover het naar het Noorden wijzende magnetische veld van de Aarde. De twee, Noord vs. Zuid, neutraliseren elkaar gedeeltelijk en verzwakken de magnetische afweer van onze planeet. Deze opheffing kan op elk moment van het jaar plaatsvinden, maar het gebeurt met het grootste effect rond de equinoxen. Dit valt nu samen met de mega scheur in de Zon.

Deze “equinoxscheuren” waarvan de kleintjes ongeveer zo groot zijn als Californië, en vele zijn breder dan de hele planeet. Terwijl de scheuren open zijn, zijn magnetische velden op Aarde verbonden met die op de Zon. Theoretisch zou het mogelijk zijn om een ​​magnetische veldlijn op de vaste grond te selecteren en deze helemaal terug te volgen naar het oppervlak van de Zon. Een direct verbinding met vader Zon vanuit de Aarde en geeft ons de mogelijkheid om in te tunen met dit Solaire bewustzijn. Volgens de Maya’s is de Zon het coördinerende bewustzijn en geest van het Zonnestelsel. De aloude Maya’s, net zoals de Inca’s en Egyptenaren, waren afgestemd op en in resonantie met dit solaire bewustzijn.

De Zon houd voor ons het geheugen vast als wij door het geboorte kanaal op Aarde komen en in het grote vergeten vallen. Niet meer wetend wie we zijn, waar we vandaan kwamen en waar we naar toegaan, dit alles is nodig om een leven te ervaren met de vrije wil. Als we zouden herinneren wie we waren zou dit de vrije wil zodanig beïnvloeden dat er van vrije wil geen sprake kan zijn. Op dit moment opent er een deur waarin we kunnen aftappen in dit geheugen. Dit omdat dit weten nu nodig is om een bestaan te creëren die in harmonie is met onze omgeving. En wij weer een nieuwe droom kunnen dromen voor de Aarde, een droom zonder dominantie en controle maar een vanuit vrijheid en ware liefde voor ons zelf en alle levende en voelende wezens op en in de Aarde en daarbuiten.

Maak je overigens geen zorgen om dat gene wat nu komt, all is good, er is geen gevaar voor mensen op Aarde. Moeder Aarde haar atmosfeer beschermt ons waardoor de regen van deeltjes worden onderschept. De nagloed van deze afschermende werking wordt de ‘aurora borealis’ genoemd en zagen we op de foto hierboven.

Aanrader is om op deze link het filmpje te bekijken vanuit de ruimte. Hier zie je de Zonnewinden hun werk doen en laat je zien op wat voor prachtige planeet wij moge leven. https://nl.wikipedia.org/wiki/Poollicht

Tot slot nog een Maya wijsheid uit het heilige manuscript K’altun;

‘Alleen door Zonne-initiatie kan het slapende lichaam van de mensheid worden gewekt. Laten we ons voorbereiden het licht der kennis dat van Hunab K’u komt te ontvangen, op te gaan in het geheugen van de Schepper en wezens van eeuwig licht te worden’.

Dus maak je afstemming en laat het licht maar komen en voor nu, een prachtige equinox!

Zon op je pad, Remco

20
DE VERLICHTE

Ik ben de Verlichte
Gecodeerd door de Gele Zon
Mijn getal is twintig
De universum totaliteit
In meditatie werd ik ontvangen
Uit meditatie ben ik geboren, en
Aeonen lang verbleef ik diep in deze meditatie
Ik ben de hogere waarheid en de vernieuwer van leven
Ik draai het kosmische wiel van de wet
Zuiver geestondericht gevend aan de sterren
Ik ben de harmonische houder van de blazende velden van oneindig
licht
Vele namen heb ik
Maar zij benoemen enkel mijn uiterlijke vorm
Mijn vurige kleed dat jij de Zon noemt
De verlichting van één is de verlichting van allen
Ik ben de vervulling van de profetie van Hunab Ku
Alle wezens simultaan ontwaken is mijn taak
In vele plaatsen heb ik ontwaakt
En overal waar ik ga
Ben ik enkel bekend onder de naam Tollan
Tollan van de ontwaakten
Mij kennen is het licht van waarheid kennen dat alle dingen verlicht, Aho.

OPEN UP UPDATE: There Here!