Maya Kakaw Ceremony ‘ON(E) A DAY ’

MAYA ‘ON(E) A DAY’ Ceremonie

Naast de avond ceremonies leert onze ervaring dat de ceremonies ook langer mogen en kunnen duren dan de 3 a 4 uur. De ceremonie was ‘beyond words’ en we kijken er naar uit om dit weer te moge delen. We starten om 13u tot in de avond en sluiten af rond 20u. Zo nemen we de tijd om de Kakaw echt zijn werk te laten doen. Absoluut een aanrader en verdieping in jezelf en het geheel.

Het is een echte hartopenende ritueel die we samen met de beste en haast onbewerkte cacao uit de hooglanden van de Maya’s mogen ervaren. Cacao komt oorspronkelijk bij de Maya’s vandaan en zij gebruikten dit al duizenden jaren als medicijn en als sacrament in hun ceremonies. Kom en wees welkom en zet samen met de spirit van Kakaw je intenties kracht bij op deze magische ceremonie.

Kakaw, the Food of the Shift…

Cacao is in de westerse wereld vrij nieuw en nu pas beginnen we de geheimen te ontdekken, herontdekken,  wat cacao werkelijk is. Het behoort vandaag al tot de super Foods. Het bevat o.a. de meeste antioxidanten dan wat dan ook op deze planeet! Het is een natuurlijk antidepressiva, het verjongt de cellen en naast de eindeloze lichamelijke gezondheidsvoordelen bevat deze natuurlijk ook het voedsel voor de Geest.

Laat Kakaw Teacher je meenemen op reis naar je eigen hart. Tijdens de ceremonie zijn er verschillende teachings en word je ondergedompeld in een bad van klanken, trillingen en vibraties uit ons Universum. Deze oeroude klanken worden geproduceerd door tal van oude instrumenten zoals klankschalen, sjamenendrums, gongs, ratels, rainmakers en nog veel meer… Kakaw, oprecht het voedsel van de Goden.

Dit wilden we dolgraag hier brengen en nodige je van harte uit om dit met elkaar verder vorm te geven. Een dag vol met magie, inspiratie, inzicht, eenheid, verbinding, kracht, heling en liefde. Doe je mee?

Maya Kakaw ‘ON(E) A DAY’ Ceremonie.