~ EARTH FLOWERS Essence and SOLAR FLOWERS Essence

~ EARTH FLOWERS Essence and SOLAR FLOWERS Essence

EARTH FLOWERS Essence and SOLAR FLOWERS Essence

Tijdloze elixer van geur en bewustzijn

De uit Egypte afkomstige, FLOWER Essence is een krachtige, en prachtige natuurlucke elixer van geur en bewustzijn, de pure essentie van de bloem. Oud Egyptische geneeskunst was gebaseerd op de natuur, op kruiden, planten en bloemen. Deze werken helend voor geest en lichaam, en worden al duizenden jaren daarvoor ingezet. Deze natuurzuivere en pure bloemen essence zijn op traditionele oud Egyptische wijzen gemaakt. Koudgeperst en in het donker onder druk, in de Aarde, minimaal 6 maanden gerijpt. Deze pure bloemen essence is geen olie, ze maken geen vlekken in kleding. Deze zal ook niet verdampen en houdt haar natuurlucke geur en kracht.

MT heeft vanuit Egypte prachtige en krachtige schone en natuurlucke bloemen essence kunnen mee nemen. De voorraad is dus beperkt. Deze bloemen essence vormen de basis van bijvoorbeeld onze hedendaagse en bekende parfums. In het oude Egypte waren er 2 bloemen, twee heilige bloemen, die enorm hebben bijgedragen aan de groei en bloei van de oude Egyptische beschaving en dus aan het bewustzijn. Deze ontstond precies aan het begin van de 5de Zon (Maya Traditie), 3100 v Chr. En nam voor meer dan 3000 jaar heerschappij.

Bloemen zijn in staat om bewustzijn wakker te maken, in alle oude teachings, zowel die van Jezus als Boeddha komt de bloem voor. Vanaf het begin der Tijd was de bloem, met haar schoonheid, haar geur, ons meest etherische vriend. Het bracht licht in het donker. Haast pure Zonne-energie in de vorm die straalt in zichzelf. Bij de Egyptenaren was de Blauwe Lotus de zetel van het bestaan, vanuit de Lotus verrees ooit RA, de Zonnegod, toen de bloem zich openende in een donkere Tijd op Aarde.

De blauwe Lotus, Nymphaea caerulea is wellicht de meest heiligste bloem op Aarde en werd niet enkel de oude Egyptenaren erkend en geëerd. Zo ook de Maya’s, Hindoes, boeddhisten en vele andere oeroude culturen en beschavingen. Al kijken we naar onze nieuwe tuinkabouter, een Boeddhabeeld, deze zit veelal op een lotus. Een spreuk is dan ook; als boeddha verschijn openen alle lotussen zich. Het is een waterlelie, een waterplant die diep uit de modder door het water omhoog, het water kan de bloem niet raken, en rijst boven het wateroppervlakte en opent zich in en voor de Zon.

De lotus was de bloem voor het boven-rijk, de boven-wereld. Egypte was al het ware een afspiegeling van de hemel, de kosmos. De honderden piramides zijn de sterren in de Ruimte, de Nijl is de melkweg. Egypte bestond uit twee delen, boven-Egypte en neder-Egypte. De Blauwe Lotus vertegenwoordigde de bovenwereld, de Kop van de Nijl, dit was de lotus die ontspringt in de zee. De lotus was nauw verweven met de Egyptische goden als Osiris, Nefertem en Ra. De Blauwe Lotus werd als religieus sacrament gebruik en zo ook recreatief

.

MAYA TEACHINGS ~ EARTH FLOWERS Essence and SOLAR FLOWERS Essence.

Tijdloze elixer van geur en bewustzijn.

BLUE LOTUS EARTH FLOWER Essence.
Lapis Lazuli
 

De Blauwe Lotus (Nymphaea caerulea) staat ook wel bekend als de Blauwe Waterlelie of de Egyptische lotus. Het is een waterplant dat groeit langs de kant van meren en rivieren. Het was in de tijd van de oude Egyptenaren een heilige plant. Deze FLOWER Essence is uitgerust met de steen Lapis Lazuli, zo ook de rollersteen.

De Blauwe Lotus is de Overwinning van de Geest over de zintuigen. Het betekent Wijsheid van Kennis. In verschillende delen van de wereld is het een symbool geweest van vruchtbaarheid, zonlicht, transcendentie, schoonheid en vooral “Purity”. De Lotus is een van de oudste en diepste symbolen van de planeet. De zonnegod die zichzelf vormde uit de chaos van Nun kwam tevoorschijn uit de lotusblaadjes als Ra. De Egyptenaren van de vierde dynastie waardeerden de “Heilige Lotus” enorm.

De Blauwe lotus werkt ontspannend in algemeen. Hart en hogere chakra’s. *Alle Essence zijn uitwendig gebruik  

PAPYRUS EARTH FLOWER Essence.
Osiris, Nefertem, Ra.
Religieus Sacrament.

De heilige plant Papyrus, het woord papier stamt ervan af. Hier maakte de oude Egyptenaren, onscheurbaar en sterk papier van. Deze bloem stond voor neder Egypte, die diep in Afrika rijkt. Dankzij papyrus, papier kon ons bewustzijn groeien doordat we kennis konden overdragen in een makkelijkere manier dan enkel mondeling. Record, geschriften zijn al duizenden jaren inspiratiebronnen voor miljoenen zielen. De Papyrus bloem draagt het voor ons, al deze oer-kennis van al onze voorouders, diep in de Aarde verborgen brengt de Nijl, de stengel het naar de oppervlakte, de bloem. Deze staat dan ook meer voor onze lagere chakra’s. Deze FLOWER Essence is uitgerust met de steen Lapis Lazuli, zo ook de rollersteen.

Deze twee EARTH FLOWER Essence zijn uitgerust met de pr8tige en kr8tige edelsteen Lapis Lazuli. Zo ook de roller zelf is van deze edelsteen.

In het dodenmasker van Toetanchamon zat deze prachtige steen al ingelegd, de Lapis lazuli. Deze edelsteen is één van de meest gezochte stenen sinds de oude tijden. De diepblauwe kleur is een symbool voor royaliteit en de goden. De steen staat ook wel bekend als een steen voor wijsheid en waarheid. Het helpt je om te streven naar de waarheid en zal je stimuleren om kritisch en probleem oplossend te denken. Lapis lazuli helpt je om je gedachten stroom te vernieuwen zodat je situaties vanuit een ander perspectief kunt bekijken.

Lapis lazuli kan er voor zorgen dat het intellect wordt aangescherpt, het geheugen versterkt en stimuleert om de hogere geest aan te spreken. De steen moedigt je aan om diep in jezelf te gaan zoeken naar de waarheden en kennis die je al zo lang verborgen in je hebt zitten.

Als je werk hebt wat stressvol is of als je veel informatie gedurende dag over je heen krijgt, kan lapis lazuli je helpen om je geest te kalmeren en door de drukte heen te kijken naar wat goed en juist is en de belangrijke dingen te kunnen overzien. Lapis lazuli is een steen met een hoge vibratie. Het opent ons derde oog en bevordert ascentie, hogere kennis en het zoeken naar waarheid. Deze eigenschappen in combinatie met andere mineralen in lapis lazuli zoals pyriet, calciet en sodaliet, zijn allemaal in staat om verschillende eigenschappen van wie we zijn nieuw leven in te blazen.

Blauwe Lotus initieert en tezamen met de Lapis Lazili zal het helpenbij het verwerken van gedachten en het manifesteren ervan in de realiteit. De geur, de kleur, de programmatie in de Essence zullen helpen om de mystieke energieën te doen ontwaken die in je sluimeren.

Naast deze 2 EARTH FLOWER ESSENCE heb ik ook 2 SOLAR FLOWER ESSENCE

Deze twee SOLAR FLOWER Essence brengen ons meer dan 3500 jaar terug in Tijd. Hier verscheen ATON in de hemel. Aton kan vertaald worden als ‘de ene’ en straalt een krachtig wit/goud licht. Licht van de Zon, Ziel, Sol, Soul, LICHT = LEVEN.

ATON werd afgebeeld als zonneschijf waaruit armen en handen kwamen. Deze brachten ANCKH-tekens, de voorloper van het kruis, een kruis met een lus. Het ziet eruit als een sleutel, en dat is het, de sleutel van het leven. ATON of ATEN betekent licht, zoals AMON of AMEN in oorsprong zoiets als ‘hou het verborgen’ zou betekenen. Dit weet ik niet geheel zeker, maar wel van ATON=LICHT!

MT heeft 2 soorten SOLOR FLOWER ESSENCE, ATON RE en ACHNATON, beide zeer krachtige elixers van verschillende bloemen die op traditionele en natuurlucke wijze zijn verkregen.

ATON RE SOLAR FLOWER Essence.
Ra/Re/Aten. Het oog van Ra. Religieus Sacrament.

Tijgeroog ~ Het oog van RA, ATON

Deze SOLAR FLOWER Essense is uitgerust met de edelsteen; Tijgeroog, het oog van Ra. Aan de oude Egyptenaren bood het de bescherming van de Zon en de Aarde samen, van Ra, de zonnegod, en Geb, de god van het groeiende land. Ze plaatsten ook de glinsterende steen in de ogen van hun goddelijke beelden om goddelijke visie uit te drukken. Het tijgeroog is een zeer krachtige edelsteen. Het helpt je om mensen te doorzien, maar ook om goed te kijken naar je eigen handelen. Het versterkt je rationeel denken waardoor dat ook gemakkelijker is om te doen.

ATON staat voor Zon, licht, kracht. Samen met de tijgeroog in je FLOWER Essense kun je wat op je pad komt beter doorgronden, doorlichten. De tijgeroog helpt je de juiste situaties en mensen te herkennen, en op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen.

Deze Essense wekt daadkracht op en vergroot je analytisch vermogen. De Zon is de informateur en helpt je teksten en diagrammen te doorgronden.

ACHNATON SOLAR FLOWER Essence.
Echnaton/Akhenaten, verbinder. Bloed van Isis. Religieus Sacrament.

ACHNATON, de vader van de meest bekende farao, de boyKINg Toetanchamon, beter ToetAnchATON. Zijn vader, samen met Nerfititi, bundelde alle krachten en machten in 1 en wees naar de Zon, ATON, de Ene. De Ene INTENTIE, de essentie, hij is de verbinder van alle Essence, de ATON, ATEN.

ACHNATON, de verbinder. Deze SOLAR FLOWER Essence is de verbinder van alle Essence en is uitgerust met het bloed van Isis, de edelsteen Carneool. Aan het begin van de Faraonische Beschaving van het Oude Egypte werd Carneool zeer gewaardeerd en gebruikt als beschermsteen en als helende steen. Lichamelijk zou deze steen helpen tegen bloedarmoede en hevig bloedende wonden zou stelpen.

Door het warme Egyptische klimaat werd carneool vaak erg rood, waardoor hij nog meer met bloed geassocieerd. Men noemde carneool ’Bloed van Isis’. Isis is de Egyptische godin van vruchtbaarheid, leven en de dood. Zij heeft een gordel van carneool. Kleine amuletten van carneool, meegegeven aan de doden, zouden helpen om de ziel van de dode veilig te laten reizen naar het dodenrijk, het hiernamaals of het hiervoormaals.

Deze SOLAR FLOWER Essence verbindt alle andere met elkaar, brengt transparantie en openheid. Het licht op en geeft levenskracht.

*Alle FLOWER Essence (10ml)  zijn 48,-  inclusief 9% BTW.

Enkel voor UITWENDIG gebruik. Dit om INwendig te (kunnen) zijn;) Daarom de FLOWER Essence, onze geur bepaald meer dan we denken, de weg die we gaan…

Bestellen met naam, adres via: mayagroeigroep@gmail.com

Zon op je pad DJEDI RE, MAYA TEACHINGS