Ervaringen

Een aantal ervaringen van de Maya-teachings:

Hallo,

Onlangs ontdekte ik jullie site en het is RAAK, voor mij! RAAK is voor mij vanuit het Hart…
Sinds enkele jaren ben ik geïnspireerd door de Maya’s en de Tzolkin. Het heeft me dieper in mezelf gebracht.
Er was daarin steeds een gevoel en stem wat “belemmerde”…waardoor ik het niet werkelijk begreep…
Nu met jullie site begrijp ik de Tzolkin en mijn zegels dieper en écht! Voor mij zoals het verhaal van de Tzolkin werkelijk bedoeld is!
Jullie site heb ik met een vriendin gedeeld en zij had hetzelfde gevoel en beleving!
Jullie ZIJN een cadeautje en Geschenk!
Ik waardeer dit vanuit het diepst van mijn ZIJN!
Happy en aan-ge-RAAK-t met jullie en jullie verhaal! Fantastisch!

harte-groet, Angelique


Hi Inti en Remco

Wow, het was mijn eerste kakaw ceremonie. Hij was erg verduidelijkend voor mij. Ik heb een mooie reis gemaakt. De cacao kwam aardig hard aan op mijn maag. Het was een mooie ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.
Al op al een hele mooie ervaring!
Dank je wel , a’ho


Dear brothers,

Vond de ceremonie is Schiebroek heel erg mooi en jullie deden het super.
Was mijn eerste ceremonie dus wist nog niet echt wat ik kon verwachten maar vond het geweldig.
Dus de volgende ceremonie zal ik er ook weer bij zijn.

See you next month warriors

Namaste!!!


Ha Remco

Wat een fijne healing was dat een maandag avond. Het was voor mij zo bijzonder. Het begon met al die terug blikken die ik mocht zien, ze waren zo gedetailleerd elk groefje en rimpeltje zag ik. Maar het bijzonderste was dat ik op een gegeven moment mijn lichaam zag liggen en dat reageerde op het geluid van de trommel en klankschalen en nog wat geluiden.

Mijn lichaam vibreerde en golfde en uit mijn chakra’s kwamen een kleine tornadotjes en op mijn zonnevlecht zag ik een cirkel ronddraaien. En het mooiste was dat ik er vanaf boven naar kon kijken en me bewust was van ik ben hier en ik kijk naar mijn lichaam.

Maar nu komt het, woensdagmorgen zag ik in het nieuws: Er is een apparaat dat ze nu nog alleen voor goedaardige tumors gaan gebruiken de eerste twee jaar en dat is een apparaat dat werk met geluid en trilling. En gelijk zag ik mijn lichaam weer voor me en dacht dit werkt!

Hoop nog eens een healing bij je te mogen doen, liefs Lia


Lieve Remco,

Dank voor de bijzondere ceremonie gisteren. Ik moet zeggen dat het allemaal een beetje ingeslapen was bij me, door de dagelijkse beslommeringen maar ik ben weer wakker 🙂

Ik vond het voelen zo intens, ik had dat nog niet eerder meegemaakt bij je, misschien komt het door de sterk aanwezige maankracht, of doordat jij beter in je kracht stond, of een combi, of misschien stond ik meer open na de andere (intense) workshops eerder op de dag. Hoe dan ook, ik wil meer hahaha!

Ik zag dat het vandaag witte hond was, ik voel me altijd heel fijn bij deze energie, waarschijnlijk omdat het mijn eigen wavespell is. En wat een mooie tijd gaan we in, werd er gewoon ontroerd van, na alle heftigheid de afgelopen tijd even fijn naar de universele liefde van het hart… ik ga me er lekker in onderdompelen.

Ik hoop dat je het gisteren zelf ook hebt ervaren als heel krachtig en intens want dat was het, lekker nagenieten 🙂

Leafs Diana


Ha lieve Remco,

Je had nog een antwoord tegoed op jouw mail die je me enige tijd geleden toestuurde. Gelijk wilde ik je laten weten hoe prachtig ik de woorden vond en hoeveel indruk ze op mij maakten. Maar er gebeurde (en het gebeurde ook net weer toen ik de woorden weer las) ook iets heel raars met me, ik voel de immense diepgang van de woorden die zo ver gaan dat ik duizelig wordt van de betekenis en dan niet verder kan………. .

Ook nu weer heb ik het gevoel dat er nog iets van de tekst verder mag indalen, ik nog niet in staat ben om de diepere betekenis te pakken, raak heel erg in de war en gelijk weet ik heel zeker dat het klopt wat je schrijft. Een innerlijk weten van uit het verleden, heel erg mooi allemaal.

Tijdens de vorige ceremonie, het laatste gedeelte, toen ik mijn ogen even opende en jou die leren riem met koperen bellen zag pakken, zag ik in een flits een beeld voor me van een stuk verleden (zonder beelden) wat bij me weg werd gekapt zoals een zwaard iets kan door kappen.

Mijn leven is uit de slaapstand aan het komen en de healingen die ik mag doen worden elke keer krachtiger. De informatie komt uit mijn oude levens en wakkert mijn creativiteit aan om mijn reis verder te vervolgen.

Ik kom steeds meer bij mijn werkelijke essentie en tegelijk voel ik dat er nog zoveel is dat ik niet weet of niet bij kan komen, zoals op dit moment bij de betekenis van jouw prachtige woorden, ik zal ze blijven lezen tot de ware essentie tot me door dringt, dank je wel voor het delen,

Wegens gevoelige informatie hou ik deze deelnemer(ster) anoniem

Hai Anoniem,

Tijdens de ceremonie vroeg je nog wat er naast je lag. Heb er toen niet echt veel woorden aan gegeven en wil je hierbij graag nog toelichten. Tijdens de ceremonie op Toon 0 was een plek gereserveerd voor dit Zonneteken Ben. Op dit kleed lag Ben in zijn meest Aardse vorm veilig in een grote bruine map, een Maya kopal brander die ik van een Azteeks sjamaan Nopaltzin heb verkregen, met uiteraard voor de Maya’s het heilige zwarte en witte kopal, het voedsel voor de Goden.

Een mais stengel, een ratel en een sjamanen beld, een leren riem met koperen bellen, die ik gekocht heb van een oude Tibetaanse man aan de grens van Tibet en Nepal. Het is een instrument die sjamanen daar dragen tijdens bepaalde ceremonies en die de heilige koeien daar mogen dragen, koeien geven vruchtbaarheid aan de Aarde en de Melk(weg). Hiermee heb ik een cleansing gedaan, een energetische schoonmaak.

In de grote map zaten twee vleugels die ik van krachtdier Ben mocht ontvangen op de dag Ben in de Tzolkin enige Tijd terug. Het is een grote Grijze Reiger die op mijn pad belande, aangereden door een voorganger blijkbaar, geen idee. Ze lag daar en ze was nog warm, kon haar niet daar op de weg laten liggen. Heb haar mee genomen en een prachtige uitvaart gegeven bij een Chanupa Inipi ceremonie en terug gegeven aan het vuur.

Ben symboliseert dan ook de Oervogel, de BENNU,  vuurvogel, de Feniks. In alle oude culturen bestaat dit wezen en het bevat een diepe wijsheid in zich. Zo is aan de eind van onze ceremonie de kracht van Ben samen met de klank van de Zon, het vuur, langs gekomen in de Wind en met de Aarde, de bellen en de kruiden om zo alle vastzittende en beklemmende tonen te bevrijden uit je energetische lichamen.

Wat het nu dubbel zo mooi en krachtig maakt is dat jij het vroeg. Je bent in de Tzolkin geboren onder Hun Chicchan, Rode slang toon 1. In de Maya bestaat er een heel mooi verhaal over deze slang. Bij de Maya’s stond de slang voor het leven. In het christendom is Jezus de lichtbrenger, bij de Maya’s was dat Kukulkan,  de gevederde slang, dit was hun Vuurvogel.

De Golf van Ben, waarin wij de ceremonie deden sluit dan ook af met Slang 13, de hoogste vorm, dit is als het ware de Kukulkan.  Op lek 0 lagen de veren en de vogel, op plek 1 lag jij  als de energie van de Slang 1, samen de 13, samen de Kukulkan,  zo mooi allemaal.

Wou je dit nog delen, hoop dat je een mooie ceremonie had.

Zon op je pad Remco


Hoi lieve zielen!!

Ik heb vrijdag genoten en mij het hele weekend in volle liefde gevoeld!

Er is echt iets open gegaan!!

Ik wens/verlang al 3 jaar dat ik graag mijn tweelingziel op mijn pad wil hebben, dat ik ongeremd verliefd kan zijn…

Maar vrijdag ging er een knop om….ik wil verliefd zijn om mijn meZelf. En dat voelt heerlijk tnt…samensmelten met mijZelf….eenheidsbeleving!!

Jullie zijn samen een mooie liefdevolle energieke energie!!

Love you both!!

AHO

Veel liefs Astrid


Lieve Remco

Wat was dat mooi gisterenavond
Zodra ik op je matje ging liggen was ik helemaal ontspannen
Heb mogen voelen en ook zien hoe klanken bij mij binnen komen
En de boodschap die ik heb mogen ontvangen ga ik zeker uitproberen
Heb veel dingen mogen zien en beleven (veel terug blikken op mijn leven)
Het was emotioneel maar zo vredig , kon zowel uren blijven liggen
Heel heel veel dank voor deze mooie 1 op 1 sessie
?stappen zetten
?wijsheid
??dankbaarheid

Xxxxx


Lieve Remco,

Dank je wel voor de “muziek” en het stukje van mijn zonneteken. Heerlijk dat rustgevende beekje achter die tekst. Het was weer een mooie ervaring met mooie mensen, lag pas om 2 uur op bed, ben kapot moe nu en verdrietig, vaak met poortdag. Voelde weer zoveel liefde gisteren, mis het nu. Ben nog een keer aan het stuk aan het luisteren, word er rustig van. Moet nog ff verwerken wat er gebeurde gisteren tijdens ceremonie, Dank je wel weer was weer zo liefdevol.. Tot ziens.

Liefs,
Marjan


Hoi Inti en Remco,

Ik kon helaas niet langer blijven, aangezien ik de volgende dag weer erg vroeg op pad moest.

Het was een bijzondere ervaring om deze ceremonie mee te maken. Ik was er stil van, en moest het even bij mij laten indalen. Wat ik ervaarde was een grote leegte in mijn hart. Ik weet niet goed wat ik met dit gevoel moet. Ik heb juist het idee dat ik wel op het goede pad zit.

Ik zal mijn maya horoscoop nalezen, wellicht komt daar informatie. Bedankt in elk geval voor het geven van deze mooie ceremonie.

Met warme groet, Jurre