Ervaringen

Een aantal ervaringen van onze medereizigers van planeet Aarde…
AHO, broer. A hundred years of education is nothing compared with one moment spent with you bro at yours Kakaw ceremonie. ❤ Kaveh

Making the Magic Kakaw ready for ceremony, blessings and bliss…

Een aantal ervaringen van de Maya-teachings:

Lieve Remco, ik heb veel geleerd, gevoeld, geroken en gehoord en zo genoten!
Ik heb er geen woorden voor, jij en je team, zo liefdevol, warm, echt fantastisch!
_____________________________________________________________________

Hallo,

Onlangs ontdekte ik jullie site en het is RAAK, voor mij! RAAK is voor mij vanuit het Hart…
Sinds enkele jaren ben ik geïnspireerd door de Maya’s en de Tzolkin. Het heeft me dieper in mezelf gebracht.
Er was daarin steeds een gevoel en stem wat “belemmerde”…waardoor ik het niet werkelijk begreep…
Nu met jullie site begrijp ik de Tzolkin en mijn zegels dieper en écht! Voor mij zoals het verhaal van de Tzolkin werkelijk bedoeld is!
Jullie site heb ik met een vriendin gedeeld en zij had hetzelfde gevoel en beleving!
Jullie ZIJN een cadeautje en Geschenk!
Ik waardeer dit vanuit het diepst van mijn ZIJN!
Happy en aan-ge-RAAK-t met jullie en jullie verhaal! Fantastisch!

harte-groet, Angelique

____________________________________________________________

Remco en z’n dream team geven super mooie ceremonie , echte aanrader!!.
Ze ontvoeren je naar de oerwouden en andere planeten met niet normaal veel klanken van instrumenten die ik niet wist dat ze konden bestaan. Klank, vibratie en Kakaw die door je cellen werkt, echt een super liefde combi. Soort van cellulair reset!

____________________________________________________________

Hola Remco goodmorning- ow middag hihi

Wauw gisteren kon ik niet genoeg woorden vinden voor de ervaring – voor het gevoel wat de ceremonie met mij deed en doet- ik wil jullie vier uit alles vanuit mn hart bedanken voor de heling ❣

Mijn intentie was om mij puur te verbinden- uit het hoofd en in mn gevoel – en dat deed ik • steeds meer• – wat een power en mooie bedding zetten jullie voor ons – dank dank dank ?.

Op een gegeven moment had ik het gevoel dat mn spirit naar beneden zakte • (geen idee waarheen) … mijn lichaam bleef pijnlijk en gewoon maar liggen omdat het bewustzijn begreep dat er heling plaats vond on m’n lichaam liefde te sturen in welke vorm dan ook… wat ik gister al zei – dat de krinkels, oneffenheden zijn glad gestreken… cura cura cura…

Alle spirits energieen die aanwezig waren – dank

Wat een kado …. In lak’ech Ala K’in

Aho Mitakye Oyasin

Fijn weekend ?


Hoi Remco

Wow, het was mijn eerste kakaw ceremonie. Hij was erg verduidelijkend voor mij. Ik heb een mooie reis gemaakt. De cacao kwam aardig hard aan op mijn maag. Het was een mooie ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.
Al op al een hele mooie ervaring!
Dank je wel , a’ho


Beste Dreamteam

Hierbij wil ik jullie danken voor de prachtige ceremonie van gister avond. Zoveel liefde en verbinding! Echt heel bijzonder hoe jullie dit doen. En dan die muziek en al die klanken. Ze hebben me diep geraakt. Ik hoop dat ik er in februari weer bij kan zijn wellicht samen met mijn zoon. 

Voor nu een warme groet van een tevreden mens.
In liefde
Christa van Kleunen
____________________________________________________________
Lieve Remco,
Dank je wel voor de ongelofelijk mooie en magische avond. We hebben zo genoten van de sacred place, de ancient sounds, de geuren en jouw authentieke liefdevolle begeleiding.
En van je dreamteam. Ik had echt bizarre ervaringen waarbij mijn lichaam overging in de frequentie van de muziek. We komen vast snel nog een keer . You feel a bit like the brother I never had…
 Superveel dank ??❤

_____________________________________________

Lieve Remco,

Dank je wel voor de intense beleving van gisteravond!

Gister was moeilijk te beschrijven wat er nou allemaal gebeurde, maar na een heldere nacht met gigantisch veel sterren in de lucht en een prachtige boswandeling in de ochtend zijn de puzzelstukjes aardig in elkaar gevallen.

Een reis in mijn diepere zelf van strijd met ego, focus om te  ontspannen, en gigantisch veel gedachtes om uiteindelijk bij mezelf terecht te komen. Geen gedachtes en alleen maar die klanken horen en de geuren ruiken. Een wandeling door de jungle, gigantische golven kletterend tegen een hoge klif, om uiteindelijk in een donker bos uit te komen met allemaal monsters. Diepe intense geluiden die doortrilden naar mijn donkere stukken. Normaal zou ik wegrennen, angsten om te zien en te voelen,  en ver weg te stoppen, nu opende ik mijn armen en waren die donkere stukken welkom, om te voelen,  waar te nemen, en weg te laten nemen door die monsters met die zware klanken. Intens zo intens hoe diep het ging steeds dieper in mijn …. geen idee waar het was.
Uiteindelijk de nevel die als een warme deken aanvoelde, en toen het prachtige lied, de lieve man met zijn zachte stem en prachtige teksten, midden in mijn hart. Ik brak, en mijn oren liepen vol met tranen.(ik lag natuurlijk op mijn rug)
De groep, de energie, de locatie, het dream team, en in het bijzonder jij, het klopte. Deze ervaring was echt echt fantastisch.
Door een paar hele zware stukken heb ik een gigantische muur opgebouwd,  waar zoals ik al eerder vertelde hard mee bezig ben.
Ik wil je bedanken! Omdat jij, met je purifications en ook gisteravond kei hard mijn hart raakt, wat maar weinig mensen lukt.

De tranen van gister was verdriet maar ook zeker van geluk! Zo dankbaar dat dit allemaal op mijn pad komt. Elke traan die ik zal laten in dit proces zal ik dankbaar zijn voor alle lessen  maar vooral dankbaar omdat het niet alleen verdriet is, maar ook geluk, en de kracht ontstaat om door te gaan en die verlichting te vinden, voor mezelf, maar ook om zeker te delen met anderen.

Dank je dank je dankjewel! Ook voor die fijne knuffels🤗
———————————————————————————————–

Ha Remco

Wat een fijne healing was dat een maandag avond. Het was voor mij zo bijzonder. Het begon met al die terug blikken die ik mocht zien, ze waren zo gedetailleerd elk groefje en rimpeltje zag ik. Maar het bijzonderste was dat ik op een gegeven moment mijn lichaam zag liggen en dat reageerde op het geluid van de trommel en klankschalen en nog wat geluiden.

Mijn lichaam vibreerde en golfde en uit mijn chakra’s kwamen een kleine tornadotjes en op mijn zonnevlecht zag ik een cirkel ronddraaien. En het mooiste was dat ik er vanaf boven naar kon kijken en me bewust was van ik ben hier en ik kijk naar mijn lichaam.

Maar nu komt het, woensdagmorgen zag ik in het nieuws: Er is een apparaat dat ze nu nog alleen voor goedaardige tumors gaan gebruiken de eerste twee jaar en dat is een apparaat dat werk met geluid en trilling. En gelijk zag ik mijn lichaam weer voor me en dacht dit werkt!

Hoop nog eens een healing bij je te mogen doen, liefs Lia

Lieve Remco,

Nogmaals dank voor je mooie ceromonie.
Ik wil graag delen wat er de avond gebeurd is. Tijdens alle klanken bemerkte ik dat ik heel snel aan het reizen ging en zocht als ware mijn thuisplek op. ik kwam al snel in de jungle terecht fantastisch mooi met verschillende ontmoetingen van de dieren en de natuur. Totdat mijn dochter Luna naast mijn stond en mijn hand vast pakte en tegen me zei mama we gaan naar de volgende dimensie je bent klaar om te gaan. Ik zag op dit moment sjamanen staan en hoorde ze ook. En ineens hoorde ik een sjamaan zeggen ze is er nog niet klaar voor ik zag boven mij wit licht en om me heen was het zwart. Het voelde of ik dood ging en was even bang Mijn dochter zei het is niet eng mama. Ik bemerkte dat mijn hart wil stond en geen adem meer kon halen ik zei ik ben er klaar voor en alles werd omgeven door licht heel veel licht.

Ik werd omgeven door lichtwezens zei vertelde mij dat ik de heilige bron bent en dat ik alles kan veranderen dat ik mensen hun hart zal openen laten zien wie ze werkelijk zijn. Het voelt als een soort engel maar toch anders. Ze vertelde ook dat ik niet bang moet zijn dat alles er uitziet op de wereld dat ik gewend ben maar alles anders ga zien en voelen. En daarna ging ik opnieuw tijdreizen maar in de toekomst zag ook de wereld veranderen zag UFO groene lichtwezens veel digitale kleuren en de wereld zwart. Ik zag mijn kinderen over 20 jaar.
Nadat ik de toekomst had mogen zien en verschillende visioenen had. Transformeerde ik in een snel tempo in verschillende wezens/dieren wat me uiteindelijk bracht als een wezen/mens omhuld met een berenvel met hoofd op mijn schouders en liep vermoedelijk denk ik zelf in Peru rond.

Ik vond de kakaw ceromonie echt een hart opener en heeft me gebracht waar ik nu mag zijn.
Ik merk dat ik veel gevoeliger ben geworden voor intuïtie dan voor heen,herken alles heel snel ben alert en voel mensen nog veel meer aan. Muziek luisteren komt ook anders binnen is veel mooier en duidelijker het is echt bijzonder. Eigenlijk niet uit te leggen ik zou zeggen ervaar zelf de kakaw ceromonie en laat het je heel veel liefs en goeds brengen.

Aho Brigite

________________________________________________________

Lieve Remco,

Dank voor de bijzondere ceremonie gisteren. Ik moet zeggen dat het allemaal een beetje ingeslapen was bij me, door de dagelijkse beslommeringen maar ik ben weer wakker 🙂

Ik vond het voelen zo intens, ik had dat nog niet eerder meegemaakt bij je, misschien komt het door de sterk aanwezige maankracht, of doordat jij beter in je kracht stond, of een combi, of misschien stond ik meer open na de andere (intense) workshops eerder op de dag. Hoe dan ook, ik wil meer hahaha!

Ik zag dat het vandaag witte hond was, ik voel me altijd heel fijn bij deze energie, waarschijnlijk omdat het mijn eigen wavespell is. En wat een mooie tijd gaan we in, werd er gewoon ontroerd van, na alle heftigheid de afgelopen tijd even fijn naar de universele liefde van het hart… ik ga me er lekker in onderdompelen.

Ik hoop dat je het gisteren zelf ook hebt ervaren als heel krachtig en intens want dat was het, lekker nagenieten 🙂

Leafs Diana


Hoi lieve zielen!!

Ik heb vrijdag genoten en mij het hele weekend in volle liefde gevoeld!

Er is echt iets open gegaan!!

Ik wens/verlang al 3 jaar dat ik graag mijn tweelingziel op mijn pad wil hebben, dat ik ongeremd verliefd kan zijn…

Maar vrijdag ging er een knop om….ik wil verliefd zijn om mijn meZelf. En dat voelt heerlijk tnt…samensmelten met mijZelf….eenheidsbeleving!!

Jullie zijn samen een mooie liefdevolle energieke energie!!

Love you both!!

AHO

Veel liefs Astrid


Lieve Remco

Wat was dat mooi gisterenavond
Zodra ik op je matje ging liggen was ik helemaal ontspannen
Heb mogen voelen en ook zien hoe klanken bij mij binnen komen
En de boodschap die ik heb mogen ontvangen ga ik zeker uitproberen
Heb veel dingen mogen zien en beleven (veel terug blikken op mijn leven)
Het was emotioneel maar zo vredig , kon zowel uren blijven liggen
Heel heel veel dank voor deze mooie 1 op 1 sessie
?stappen zetten
?wijsheid
??dankbaarheid

Xxxxx


Lieve Remco,

Dank je wel voor de “muziek” en het stukje van mijn zonneteken. Heerlijk dat rustgevende beekje achter die tekst. Het was weer een mooie ervaring met mooie mensen, lag pas om 2 uur op bed, ben kapot moe nu en verdrietig, vaak met poortdag. Voelde weer zoveel liefde gisteren, mis het nu. Ben nog een keer aan het stuk aan het luisteren, word er rustig van. Moet nog ff verwerken wat er gebeurde gisteren tijdens ceremonie, Dank je wel weer was weer zo liefdevol.. Tot ziens.

Liefs,
Marjan

____________________________________________________________

Ervaring Kakaw Ceremonie,

Al vaak heb ik op mijn spirituele ontdekkingspad te maken gehad met vorig leven stukken.
Vanavond ging ik er nieuwsgierig en open in om te kijken wat Spirit mij vandaag wilde laten
zien en ervaren. Tijdens mijn kakau reis afgelopen keer reisde ik naar oude culturen en
vorige levens waar ik mee te maken heb gehad en waar ik ook daadwerkelijk geleefd heb en
mocht ik voelen dat de wijsheid van toen nog in mij zit.
Wat het voor mij extra bijzonder maakte is dat ik telkens niet alleen was en er steeds
persoon bij was waar ik deze levens mee samen geleefd wat het ook heel mooi maakt omdat
ik deze persoon in mijn huidige leven ook ken. Ik werd wat overweldigd door het gevoel van
liefde en de krachtige verbinding wat er toen was.
De reis was wat onrustig omdat ik door een bepaalde klank in het ene leven was en dan
weer door een geurtje wat voorbij kwam ineens in een toekomst stuk terecht kwam zo reisde
ik wat heen en weer.Tijdens een intensief stuk wat begeleid werd door de drums voelde ik
ineens alle voorouders van de oude beschavingen en vorige levens bij ons in de zaal. Dat
was heel mooi om te ervaren.
Het stuk toekomst wat ik mocht zien…Tijdens 1 van mijn reizen naar Glastonbury heb ik de
bron bezocht in de grot van Glastonbury en daar met de handen in het water de boodschap
gekregen dat ik nu het water niet in hoefde voor de initiatie maar dat ik terug zou komen met
mijn geliefde en dan de initiatie ceremonie zou ondergaan door de Goddes. Tijdens de kakau
reis mocht ik zien dat ik daar terug was en dat ik het water van de bron in liep samen met
mijn geliefde en de initiatie en zegen van de Goddes mocht ontvangen. Dat is ook het
moment dat ik bijna niet meer terug wilde naar het nu omdat het heel mooi was en ik de
liefde en verbinding kon voelen maar ook hoe gelukkig ik me voelde.
Daarna voelde ik in mijn lichaam nog wat blokkades opkomen tot de didgeridoo voorbij kwam
en alles los trilde. Daar voelde ik mijzelf helemaal openen en kon ik de liefde voelen stromen
die ik met de wereld mag delen en waarvoor ik hier ook op aarde ben. Er zitten veel inzichten
in voor mij die ik even voor mezelf hou maar zo dankbaar dat ik er weer bij mocht zijn.