Toon 8 VAXAC

Toon 8: VAXAC

De Galactische Toon – Toon van Integriteit

Getal van Harmonisering. God van Regen en Oorlog.

Acties: Harmoniseren, Modelleren, Integriteit. Klank: G

Vanuit het kanaliseren van afstemming komt het harmoniseren met integriteit.

De achtste toon verklankt het galactische octaaf. Het roept op tot het harmoniseren van alle aspecten, personen en energieën die betrokken zijn in een specifiek creatief proces, en dit gedaan met integriteit. Integer handelen, betekent woorden consequent omzetten in daden, en aangesloten te blijven met datgene wat jij voor de hoogste waarheid houdt in elke gegeven situatie.

Om te handelen als een model van deze kwaliteiten vraagt om een sterk geloof in het goede dat voortkomt uit egoloos handelen in dienst van het geheel en een toewijding aan het werken doorheen alle aspecten, innerlijk en uiterlijk, die harmonisering nodig hebben.

Wanneer dan echter harmonie wordt bereikt, wordt het collectieve geheel opgetild naar een nieuw niveau van activering, en creatieve uitwisseling wordt dan een deel van ons dynamische evolutieproces.

Toon 8 – VAXAC vasják.

Galactisch; De opgestapelde scheppende pulsering wordt overgebracht naar het galactische stelsel; Brengt het proces van fysieke manifestatie in actie.

HARMONISEER  De invloed van Vaxac is structurerend en herstructurerend. De uiterlijke werkelijkheid begint vorm te krijgen. Het verfijnt de realiteit gebaseerd op een doorlopende inbreng van groeiende realisering en intenties. Het ontdekt en herontdekt de grenzen tussen de geest en de vorm. 8 is het verband tussen de vorm en de inhoud van de vorm: 8 staat op integriteit.

Mensen geboren onder invloed van het heilige getal 8 zijn bereid om allerlei nieuwe dingen uit te proberen. Zij staan altijd klaar om iets anders en iets nieuws te ontdekken. Het zijn ontwerpers en uitvinders van de fysieke wereld. Zij vergelijken en analyseren uitgangspunten in religie en filosofie.

Vaxac verlangt ernaar om de vele inzichten van de wereld te begrijpen. Hij/zij wil weten hoe anderen de wereld zien. Dit is waarom Vaxac vaak een globetrotter is. Zij halen vele verschillende ideeën en uitgangspunten in hun leven naar binnen, waardoor ze wat excentrisch kunnen overkomen. Ze kunnen er zelfs wat maffe en wilde ideeën op na houden, maar ze zijn zelden onevenwichtig in hun realiteitszin.