Kin Klank Ceremonie

MAYA KIN KLANK CEREMONIE

KIN betekent in het Maya; Zon. Te eren en te danken van en voor de aanwezigheid van deze prachtige ster geven wij  een ceremoniële klank concert. Een in en uit oer oude Maya wijsheid gevormde ceremonie. Waarin we ons gaan verbinden met vader Zon en Aarde Moeder. Zon-der Zon is er geen leven en dat zou Zon-de zijn;-)

De Zon is het coördinerende bewustzijn en de geest van het Zonnestelsel waarvan wij een deel zijn. Door de ceremonie activeren we weer ons eigen solaire bewustzijn en komen we weer in resonantie met dit hemellichaam.

Uit het heilige Maya manuscript K’altun;

‘Alleen door Zonne-initiatie kan het slapende lichaam van de mensheid worden gewekt. Laten we ons voorbereiden het licht der kennis dat van Hunab K’u komt te ontvangen, op te gaan in het geheugen van de Schepper en wezens van eeuwig licht te worden’.

Tijdens deze ceremonie zullen er wat Maya Teaching gedeeld worden. Deze kosmologie deelt de energie van de dag waarbij samenzijn bewust, onbewust verduidelijkt word. Dit zodat je geest de juiste afstemming kan vinden en tot zich kan nemen. Gezamenlijk openen we de ‘heilige ruimte’, dit is de traditionele en meest gebruikte manier door de Oude om een ceremonie te openen. Soms word er nog een ritueel opgevoerd en kan van alles zijn zoals een bloem ligging.

Tijdens de ceremonie zelf lig je ontspannen op een matrasje waarbij de ruimte gevuld wordt en jezelf ondergedompeld wordt in een warm bad van klanken, trillingen en vibraties uit ons Universum. Klanken hebben een positieve werking op ons eigen energie systeem en de tonen kunnen ervoor zorgen dat de energie frequenties in het menselijke lichaam weer op elkaar worden afgestemd. In de oude beschavingen van o.a. Egypte, China, Griekenland, Tibet en India werd en wordt klank gebruikt voor healing.

Klanken(Muziek) helpt niet alleen om ons fijn of ontspannen te voelen, maar kan ook oude herinneringen naar boven brengen om zo beter verwerkt te worden. Deze klanken worden geproduceerd door tal van oeroude instrumenten zoals klankschalen, sjamanendrums, gongs, ratels, rainmakers en nog veel meer. Door deze ceremonie wordt je op vele niveaus geraakt en het geeft je daarbij de ruimte om te ontspannen en te genieten.

Laat deze oeroude klanken jou raken zodat je het lied van je eigen hart weer kan horen. In lak’ech, (Maya groet, ik ben een andere jou)

Maya Kin Klank Ceremonie. De Kin(Zon) is voor ons de brenger van al het leven hier op Aarde en letterlijk gezien waarom het leven hier draait. Kin betekent in het Maya niet alleen Zon maar ook Dag en Mens. De Maya’s zagen deze 3 eenheid niet los van elkaar maar eerder als elkaars weerspiegeling. Dag betekent licht, en licht komt van de Zon en zo ook wij, Mens. We zijn alle mensen van de dag, op een dag gekomen en op een dag zullen we weer gaan naar daar waar we vandaag kwamen.

De ceremonie heeft een duur van ongeveer 3 uur. Echter niet de klok maar de energie bepaalt wanneer het klaar is. Ceremonie enkel op aanvraag voor minimaal 12 personen.

“Ik heb geleerd dat het lichaam luistert naar ritmes die het verstand niet eens kan horen.” John Lee

De Maya KIN(Zon) Klank Ceremonie

Voor degene die de Zon zien als enkel een bol van licht, die zien dat. Voor de gene die denkt dat het weet wat het ziet, die denkt dat. Wie voelt oordeelt en denkt niet maar ervaart en luistert naar wat de Zon zelf deelt en is verwondert.