Maya Maan Klank Ceremonie

Uitnodiging voor de Maya Maan Klank Ceremonie op 7 Mei 2016

DSC05823

Mei is voor mij, Mei is voor Mij de mooiste Maan. Mei is Bloeimaand, de Mariamaand. Mei is de Griekse godin Maia, May, Maya is haar naam. Bij alle Wisdomkeepers, de Ouden is zij daar, geëerd, geroemd als May, Maya. Mei is de vruchtbaarheids Godin van de Romeinen, de moedergodin die de natuur laat groeien en bloeien. Mei is Maius en Maior komt van haar, Mei is aan haar verwant. Mei is Maiestas, zij is het aanzien, zij is de pracht. Mei is Maria, moeder van God. Mei is verheven, May is Zijn. Er zijn geen woorden voor Mei, het is zo stil in mei…

Mei is van mij, ook van jou? We nodige je van harte uit in Mei.

In lak’ech kom lekker mee trillen op de klanken van ons universum…

Tijdens deze ceremonie lig je ontspannen op een matrasje en word je ondergedompeld in een bad van klanken, trillingen en vibraties uit ons Universum.

Deze oeroude klanken worden geproduceerd door tal van oude instrumenten zoals klankschalen, sjamanendrums, gongs, ratels, rainmakers en nog veel meer.

Door deze ceremonie wordt je op vele niveaus aangeraakt en geeft je daarbij de ruimte om te ontspannen en te genieten.

  • De ceremonie zelf zal ongeveer 90 minuten duren echter de energie bepaald wanneer klaar is, hou er rekening mee dat deze iets kan uitlopen.
  • De aanvangtijd is 19:00 in de voorzaal van de kerk.
  • Hierin heeft u even de tijd om aan te komen en je aan te melden bij Sjanie. Neem gerust even een kopje thee, water is gratis en er zal ook wat lekkers klaar staan.
  • Zodra de zaal klaar is gaat deze openen deze sluit om 19:45 daarna is er geen toegang meer tot de ceremonie. In de ruimte willen we de stilte bewaren. Na afloop is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en nog even wat met elkaar te drinken.
  • Benodigdheden

wij verzoeken de deelnemers om een matje (niet te dun), een slaapzak of deken en kussen mee te nemen. De slaapzak of deken voorkomt dat je door de ontspanning teveel afkoelt.

Bijdrage is € 16,00 per persoon. Thee kost 1 euro (voor de kerk). Locatie: Kerkgebouw, Pretoriusstraat 56, 2987 AK Ridderkerk (Bolnes)

Aanmelden met naam en geboorte datum op: Mayaklankceremonie@gmail.com

Ik heb geleerd dat het lichaam luistert naar ritmes die het verstand niet eens kan horen. John Lee