Ervaringen van deelnemers

Dag Dreamteam,

de ceremonie van 21 november is door mij weer heel anders ervaren als de voorgaande twee waarbij ik aanwezig was. Het zijn ieder voor zich mooie ervaringen waarmee ik weer een stukje van mezelf kan ‘blootleggen’ in de zin van zelfkennis.

Op 21 november was ik bijna niet gekomen…Ik was zo bezig met een persoonlijk proces dat ik er eigenlijk een beetje in vast was gelopen. Ik zei tijdens de ‘deelronde’ dat ik de verbinding met mezelf weer had hersteld…en dat was ook zo. De eerste ervaringen van de avond waren van een grote eenzaamheid…leegte…zo immens groot dat het bijna eng was…Het geluid van de grote gong, die vlak boven mijn hoofd hing, maakte me paniekerig en ik voelde de spieren in mijn hele lichaam gaan aanspannen. Daarop volgde een geluid als in een storm, met water dat over land spoelde….uit de golven kwam een vrouw aangelopen. Ze kwam naar me toe en liep zo mijn lijf in…het was toen dat ik een gevoel van verbinding kreeg…alsof mij echte ‘zelf’ was wezen zwemmen en opgefrist weer terug kwam…

ervaringen die niets met de Hunters Moon te maken hebben…hoewel…ik weet nu inmiddels wel hoe ik geestelijk gezond de winter door moet komen. 😉

Ik vind jullie een fantastisch stel mensen. Het is zo waardevol wat jullie geven aan de mensen, maar dat weten jullie zelf ook wel natuurlijk…

Met vriendelijke groet, willemijn

 

Hoi lieve mensen
Wat ik zou willen vertellen is dat het een mooie zinvolle avond voor mij was!
Zelf was ik in het begin erg onrustig zo voelde het en werd het gezien door de helpende zeg maar.
Later op de avond werd het rustig !!!!!
Het was een top avond Bedankt weer Remco en Albert  en de helpende verder !!!!
Tevens wens ik jullie fijne dagen toe en op naar een hopelijk mooi jaar!!!
Gr Hanneke XXX