Toon 1 HUN

Toon 1: HUN

De Magnetische Toon – Toon van Doelstelling

Getal van inwijding. God van vuur en Tijd.

Acties: Verenigen, Aantrekken, Doel. Klank: C

Het proces van iedere schepping begint in eenheid met de Bron

Vanuit deze eenheid komt ook de eenwording voort met je hoogste doel. Wanneer het doel is vastgesteld in vereniging met de Aarde en de Bron, wordt het magnetisch, alle energie en middelen naar zich toe trekkend die nodig zijn om het te vervullen.

Dit is op zich een verenigende handeling, een viering van de eenheid van al het leven en de scheppende energie die ons allen voortstuwt om te ontwikkelen tot een verenigd geheel.

Toon 1 – HUN hoen

Bron: Eenheid; God; Geheugen, mogelijkheid en intentie: Aantrekking van creatieve energie; Een plek om je intentie te creëren.

ONTVANG  Een bliksemstraal van de geest, het leven komt spiraalsgewijs voort vanuit het grote mysterie. Als pure energie kan de scheppende energie alleen maar worden bevat door wat het zal worden. Het getal 1 wordt krachtig geleid door zichzelf en versterkt op grootse wijze de heilige centrale zon, want dit getal brengt een lichtpulsering opgang, verdubbelt zijn eigen energie en zet de toon voor een volledige 13 dagen periode.

Mensen die geboren zijn met het getal 1 zijn agressief en krachtig. Als een magneet trekken ze energie naar zich toe om nieuwe doelen te verwezenlijken. Zij kunnen niet goed tegen dagelijkse routines. Zij hebben de neiging op hun best te zijn, wanneer ze de uitdaging kunnen aangaan om iets geheel nieuws uit te proberen. Ze zijn besluitvaardig en goed in het opstarten van projecten, maar de uitdaging is om dit dan ook af te maken. Doorzettingsvermogen!

Degenen met deze invloed kunnen bot en vooringenomen zijn. Mensen onder invloed van het getal 1 kunnen moeilijk in de omgang zijn, vooral in een gezelschap waarin ze moeten concurreren om in het middelpunt van de belangstelling te kunnen staan. Aan de andere kant: het zijn ruimhartige vrienden en standvastige partners.