Reading Teaching

Reading Teaching

*MAYA TEACHINGS – ON-LINE MAYA Reading – ANOTHER WORLD

Wil je weten wat jouw Zonneteken, Tekens zijn? Boek een online live sessie van 66 min. Daarin komt een hoop aanbod, deze sterren informatie, sterrenstof kan je helpen, helderheid en focus te vinden op het pad dat we nu gaan. Even wat hoofdpunten op een rij:

  1. We zitten in een tijd van de grootste intensivering in de gehele geschiedenis van de aarde, zo niet de gehele geschiedenis van het zonnestelsel.
  2. De Zon is het coördinerende bewustzijn en de geest van het zonnestelsel; de aloude Maya’s waren afgestemd op- en in resonantie met dit solaire bewustzijn.
  3. Het cultiveren van het onderscheidingsvermogen en geheugen verheft de ziener tot een hoge, positieve en heilige staat en creëert een schild van licht dat negatieve krachten afstoot.
  4. Actieve deelname aan het “innerlijke werk” definieert bepaalde sleutels die betekenis geven aan het leven en verheffen de ziel om een grotere harmonie in het universum te ervaren en te begrijpen.
  5. Naarmate de nieuwe TijdRuimte meer naar voren komt als een gebied van gereorganiseerde waarneming, vindt er een verschuiving plaats in de energie-patronen.

Een sessie kan je hiermee goed op weg helpen. Je gaat je krachten zien die jij meenam uit de bron om je ding te doen. Welke gidsen er mee reizen op de golven van de Tijd, om jou de weg te wijzen, op jou pad mee te schijnen en te schrijven. Door Zonne-initiaties, informaties zal herkenning en erkenning, inzicht en uitzicht het slapenende DNA wekken.

Dit is je toegewenst, moge het pad naar je toekomen, In Lak’ech, DJEDI RE, Remco

Boek hier je online Maya reading sessie van 66 min.

And GALACTIVATE YOUR KIN.

  • MAYA TEACHINGS verzorgd ook op verzoek Maya lezingen. Wilt u meer weten over de Maya Tijd? Neem dan contact op met mij

Maya Teaching. The way of the Kin.

In deze Maya Teaching, lezing, The way of the Kin, de weg van de Zon, neemt Remco je mee in de oude Tijd van de Maya’s. We zullen met nieuwe ogen gaan kijken naar datgene wat we Tijd noemen om zo meer te kunnen gaan zien.

Wat hebben de Maya’s voor ons achter gelaten, wat bezielden deze mensen om dwars door heel midden Amerika piramides te bouwen uitgelijnd op de sterren en rotatie van moeder Aarde. De Maya’s vormden ooit de grootste en langstdurende beschaving van Amerika. Waar zijn ze gebleven, waarom moesten zij vernietigd worden? Meer vragen dan antwoorden…

Hoe zagen zij datgene wat we Tijd en Ruimte noemen? En wat vertelde ze over de Tijd waarin wij Nu leven?

Nieuwsgierig geworden?

Boek dan een lezingen en laat je verrassen,

In Lak’ech DJEDI RE, Remco