New Year Reading 2019

Aho medereizigers in de Tijd,

BIX A BEL? (Maya voor; Hoe is je weg?)

We zijn volgens de Gregoriaanse telling het jaar 2019 in gegaan en ondanks ik niet van deze illusie van Tijd ben wens ik jullie een prachtig en krachtig nieuw jaar toe. Een jaar waarin je tot in-zicht mag komen van wie en wat je ben in deze Tijd en Ruimte.

Moge je dit jaar, 2019 = 12, samenkomen, kristalliseren in je eigen unieke en authentieke kracht. Prachtig wezen kom in je kracht, jou waarachtigheid is een geschenk aan deze wereld. Straal je licht en laten we zo, in deze pure en zuivere scheppingskracht, weer met elkaar een betere wereld te creëren dan de wereld nu voor onze ogen. Een wereld die is niet is opgebouwd uit angst, controle en dominantie maar vanuit vrijheid, respect en liefde voor AL het leven op moeder Aarde, in moeder Aarde en buiten Aarde moeders rijken, Aho.

Dit jaar zal de geschiedenisboeken ingaan als het jaar van de ‘Maya’. Maya betekent in een van de oudste talen van ons mensenvolk, in het Sanskriet, Illusie. Er zal dit jaar een nieuwe Artificiële Maya worden ingeladen. Voor de mensen die (nog) slapen zal deze ‘trikster’ ze nog verder laten afglijden in een illusionaire schijnwereld die AI word genoemd.

AI staat voor Artificiële Intelligentie en vele zullen hiervoor vallen, verblind door de gadgets, de gizmo van de materiële afleiding die het zal brengen. Misleid, verleid en als schapen die zich tegoed doen aan het kunstmatige en zielloze voer. Heel veel SMART maar weinig tot geen WIJSHEID. Hiermee worden ze steeds meer artificieel, robotachtig. En Robot betekent letterlijk Slaaf.

Deze AI heeft niets met onze pure essentie, met ons wezen, met schepping, met onze eigen natuur, dat wat we Zijn te maken. Deze AI is net als zout water, hoe meer je er van drinkt, hoe meer dorst je zal krijgen. Voor de mensen die hun ogen al open hebben zal dit gene gaan zorgen dat het nog duidelijker en helderder worden wat er hier en Nu op Aarde afspeelt.

Maya’s zullen als sneeuw voor de Zon oplossen, we kijken er dwars doorheen. Het geeft ons aan de ene kant een keuze om in onze pure kern te komen of juist de andere kant, nog verder af te dwalen van huis. Het word een extreem jaar waarin vele vast en zekerheden helemaal niet zo vast en zeker blijken te zijn. Ze zullen als een kaarthuis in elkaar vallen en met andere woorden;

Wie in 2019 zijn hoofd boven water wil houden, zal in zijn hart moeten Zijn.

Zoals de Witte Kosmische Tovenaar, OX LAHUN IX, Carl Gustav Jung heel mooi heeft verwoord; Je blik zal alleen helder worden als je in je hart kijkt, wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt ontwaakt. En ander citaat van hem is dat men niet verlicht word door zich allerlei beelden van licht voor te stellen, maar juist door zich bewust te worden van de eigen innerlijke duisternis.

Sinds het begin van de Tussenwereld, die in het jaar 1987 begon, wordt onze huidige wereld omhoog gehouden, gestut door valse systemen. Deze werden na de beurscrash in dat jaar gecreëerd om het instabiele en valse systeem in stand te houden. Deze systemen hielden geen stand tegen de enorme druk die opgebouwd werd en crashten tegen het einde van de tussenwereld.

Deze tussenwereld die een fractie is van de volledige cyclus van 26.000 jaar had een duur van 26 (2 x 13) jaren en na 22 jaar, in 2008, storten het systeem in met de val van de Banken. Helaas hebben toen onze ‘ministers’, letterlijk ‘Dienaars van het Volk’, niet gedaan wat ze moesten doen, namelijk het volk dienen.

In plaats van dat dienden ze de Bankiers die ons juist in die problemen brachten. En terwijl deze al ons geld(energie) verbrast hadden, zichzelf hadden verrijkt met torenhoge bonussen en salarissen. De burgers tot de laatste cent bestolen hadden vulde we ze nog eens bij met al onze belastingcenten om hun niet te stillen honger tegemoet te komen. Dit in tegenstelling tot IJsland, hier werden juist de bankiers, zoals de wet ons voorschrijft, in de gevangenis gezet en kregen de burgers per gezin 40.000 euro terug.

Nu 11 jaar later(11 jaar is een volledige Zonnevlek cyclus van de Zon) is het probleem wat toen was explosief en ongeremd gegroeid, niet meer te overzien. De volgende crash is in aankomst en daarvoor is het belangrijk om in je hart te komen en uit je hoofd. Dit laatste, het hoofd heeft ons daar gebracht waar we nu zijn en je kan een probleem niet oplossen met dezelfde denkwijze die het heeft veroorzaakt. Ik nodige je van harte uit om ‘out of the box’ te komen.

Laten we van die zolderkamer afkomen en de huiskamer van ons hart weer betreden, daar waar we thuis zijn. Om zo nieuwe wegen te zien en te vinden, nieuwe paden aan te maken die we kunnen gaan bewandelen. Om zo een waardige wereld te creëren waarin onze kinderen een echte toe-komst hebben en in harmonie met AL het leven te kunnen leven.

Het is ons geboorterecht en laten we weer als creators deze recht Hier en Nu opeisen. Wellicht voel je je eigen klein en onmachtig om hier wat aan te doen? Als je denk dat je te klein ben probeer dan eens met een mug in je slaapkamer te slapen. Ondanks de mug slechts 4 mm groot is kan deze ons de gehele nacht wakker houden;)

Daarbij zijn wij niet alleen, wij worden ondersteund door het leven, door spirit en alle hulptroepen zijn uitgerukt om ons daarin bij te staan. Je hoeft het enkel te aanvaarden en je vrije wil te gebruiken om simpelweg om hulp te vragen. Zo simpel is de weg😉 Om door deze shift van Tijd te gaan zijn er tal van Teachers uit de gehele wereld Hier en Nu om je op weg te helpen. Ik nodig je dan ook van harte uit om met ons in ceremonie te gaan om zo in je eigen kracht te komen staan en het leven te eren. Puur en zuiver vanuit licht en liefde.

Dit jaar 2019 word gedragen door het 8ste Teken van de Zon. Het achtste Zonneteken is LAMAT, de Gele Ster. In de Maya heet de dichtbijstaande ster, de Zon; KIN. En KIN betekent naast Zon ook MENS, KINd. Her-INNER, wij zijn ZON, STER, KINg, ManKINd, HumanKINd. We ARE KINdnes en laat je licht weer stralen, wees als een vuurtoren die deze donkere nacht oplicht. Wees een licht voor de verdwaalde mensen. Wees een lichtbaken om zo de verloren zielen weer de weg naar huis te wijzen.

Ik ben LAMAT; STER; ik wijs je de weg. Ik breng je helderheid en harmonie.

Om ons te helpen op het pad is er een hele bijzonder teacher uit Maya land de wereld in getrokken. Dit om ons weer de weg naar ons hart te wijzen. Wij kunnen deze teacher onder andere als Cacao, Kakaw. JAJA, Kakaw van jou! Op 8 en 9 februari zijn er daarom twee Maya Kakaw Ceremonies! De eerste zit al bijna vol dus wees er snel bij. Aantal deelnemers is beperkt en ik werk met een kleine groep van maximaal 13 mensen dit keer.

We zitten op dat moment in Tijd in een enorme krachtige energie. Het zielenpad van CHICCHAN, de Rode Slang en deze staat voor heling. In de golf zit maar liefst 10 GAP’s! GAP betekent Galactische Activering Portaal. Het zijn de deuren naar andere dimensies. Dus leg je oude huid af zoals een slang en  Wees welkom om met elkaar in ceremonie te gaan;)

Ik ben CHICCHAN, SLANG; ik ben je levenskracht en lichaamswijsheid. Ik geef je passie en verlangen.

Op zaterdag 23-2 is er weer een oude en vertrouwde Maya KIN Klank Ceremonie. Op dat moment in Tijd betreden wij het hart van de Tijd en komen we energetisch gezien het dichts bij de bron. Ongelofelijk krachtige tijd om datgene neer te zetten wat je wenst in deze wereld. Laten we met elkaar onze 3 werelden weer tot 1 smelten en daarmee alle wonden helen. Uit de Matrix en echt in beschaving te gaan leven in plaats van overleven. En zijn dat wat we Zijn, no more Human-suffering but Human-Beings as we ARE, Aho.

Ik ben IMIX; DRAAK; Ik ben je levensbron en baarmoeder. Ik geef je voeding en ondersteuning.

Dus wees welkom op een of meerdere ceremonies….

Voor Nu, Zon op je pad, In Lak’ech, Remco

Meer weten over de AI en de mogelijke toekomst van de mens? Hieronder een aantal boeiende Maya Teachings die ogen openen en je de nodige inzichten kunnen verschaften.

De Cyborgtoekomst van de Mensheid | Marcel Messing.

And remember, we are from the future!

Keep YOUR Ultimate Focus.

Keanu Reeves; Humans About To Break Free From ‘The Matrix’

The Deep State. Nederlandstalig informatie filmpje