MULUC, Rode Maan

Betekenis Muluc:

Muluc ik het negende Zonneteken van de 20 gezichten van de Zon. In Maya betekent Muluc: maan, regen, water en waterdruppel.

Ik ben MULUC; MAAN; ik ben je gevoels-bewustzijn. Ik breng je je herinnering aan de Grote Geest.

Muluc is de teller van de creatieve levenstroom, de watermeter. Muluc is het enneagram. Muluc is de waterdruppel die verdrinkt in de oceaan van zintuiglijke indrukken, die tegelijkertijd de complete omschrijving bevat van deze oceaan.

Muluc is de stroom die het water volgt en daarmee tegelijkertijd het water zuivert: purificatie door stromend water. Muluc is het gezuiverde gevoel, de subtiele, zuiverende kracht van stromend helder water. Muluc is de immer veranderende maan, als symbool voor de veranderlijke stroom van onze gevoelens.

In Azteeks heet hij/zij Atl: water.

De ondersteunende kracht van Maan is de Hond, de verborgen kracht is de Mens en de uitdagende kracht is de Storm.

Duiding:

Rode Maan, leeft via de rede of het verstand. Hij/zij kan een behoorlijk mentale Zon zijn. Zoals alle andere oostelijke zonnezegels initieert hij en geeft geboorte, maar ook formuleert hij de creatieve pulsering en draagt deze over. Hij leeft in gemeenschapsbewustzijn en wordt geregeerd door het basischakra.

Muluc werkt daarbij zuiverend door op een mentale manier de stroming van de levensenergie helder te krijgen. Muluc verklaart wat hij voelt; vertelt hoe iets aanvoelt, op zeer subtiele wijze. Dit maakt ‘m zeer emotioneel, verbeeldend en zelfs paranormaal begaafd. Muluc kan romantisch en vatbaar voor fantasieën zijn.

Hij kan soms overstelpt worden door zijn fijngevoeligheid. Wat hem helpt is om alle indrukken in de steeds veranderende wereld, stuk voor stuk als tekens te zien die hem helpen herinneren aan de verbinding met de Bron. Muluc wordt geregeerd door de planeet Mercurius.

Affirmatie:

“Als Galactisch baken en ontvanger, heb ik directe toegang tot het goddelijke”

Chakra: Wortel

Kwaliteiten/Kenmerken:

  • Zuiveren
  • Water/Emoties
  • Zelfvertrouwen
  • Gevoelsbewustzijn

Traditionele vertelling:

Muluc, Rode Maan. Mensen geboren onder de Zon Muluc, lijden onder de ‘zonden’ die zij hebben begaan, maar toch zijn het de meest zorgzame mensen die je je kunt voorstellen. Ze offeren zichzelf op voor de mensen waar ze veel om geven, zoals familie of gemeenschap.

Zelfs kunnen Muluc mensen zich tegen  degene keren, die een dreigement vormt voor de gezondheid van de gene die ze lief hebben. Het zijn Maan en Water mensen, die het nodig hebben om dicht bij de zee, een meer of rivier te zijn. Het zijn sterke, creatieve, intelligente en gepaste mensen, die goed geld kunnen verdienen.

Muluc mensen zijn goede strijders, priesters, boeren en vroedvrouwen.

Vanuit de essentie:

Ik draag de Maan als verborgen krachtbron achter de beweging van het leven op Aarde. Met mijn magnetische aanwezigheid trek ik, duw ik, verlicht ik, verstil ik. Mijn gestaag pulserend ritme is gericht op de opwekking van potentiële energie. Ik ben Rode Maan.

KIN-der uitvoering:

Ik ben MULUC, de MAAN. Ik weet heel goed hoe ik me voel en hoe alles om me heen zich voelt. Ik kan heel goed zien hoe alles echt is. Ik laat je ruiken, proeven, horen, zien en voelen hoe alles is en daardoor kan ik de Bron laten zien in alles wat leeft. Door je gevoel zuiver en helder te houden, help ik je de Bron te herinneren

De galactische Maya archetypen:

De galactische archetypen nodigen je uit om in je rol als Sluiter van de Cyclus te stappen. Nu de geschiedenis cyclus zich sluit, en wij ons bevinden in Midden-Tijd, dalen de galactische archetypen in om ons in kracht bij te staan. Eenmaal verbonden met de krachtvelden van je archetypen zal de zullen de profetische krachtlijnen van de Galactische Maya door je heen vloeien, je in staat stellend de nieuwe Aarde en de nieuwe tijd tot manifestatie te dromen.

MULUC

9
GENEZER

Ik ben de Genezer
Gecodeerd door de Rode Maan
Mijn getal is negen
De kracht van tijd, bestemming en de cycli van leven
Vanuit de levende wateren
Versmelt ik met de universele stroom
Alles zuiverend in mijn heilige water
En de vibratie optillend in elk natuurrijk
Ik ben de harmonie van heelheid
En de regeneratie van leven
Ik ben vloeibaar en stromend
Eén met de fases van de Maan
Ik ben de koningin van leven-koesterend water
Ik ben de regen en het water wanneer het stroomt
De planten en de bloeiende kruiden voedend
In mijn heilige stroom ligt de verwantschap van alles
Ik ben gekroond door de versterkende pracht van bladeren, wortelen,
zaden en bloemen
De superiteit van goddelijke geest
Mij kennen en mijn eindeloze krachten van heelwording
Is alle twijfel uitbannen en de wateren van de getrouwen binnengaan

Aho