Spirits of Nature

Grootmoeder Ayahuasca

Grootmoeder Ayahuasca, de slingerplant naar je ziel, is uit de oerwouden van de Amazone gekomen. Samen met vele andere ancient teachers is ze de wereld over gegaan. Om de mensen(kinderen) van de moderne wereld weer te onderwijzen van wie ze in werkelijkheid zijn. Zodat wij volwassen moge worden en op een respectvolle, liefdevolle en natuurlijkere manier om te gaan met ons zelf en de wereld om ons heen.

Ze is hier om haar eigen en ook onze levensomgeving te redden van totale vernietiging. Iedere minuut van de dag verdwijnen er 40 voetbalvelden aan oerwoud van onze Aarde met al het leven daarin. Met o.a. alle medicijnen voor elke ziekte die we hebben, en waarmee onze kinderen ooit te maken zullen krijgen. Meer dan 25% van alle moderne farmaceutische producten zijn al afkomstig van planten uit het Amazone-regenwoud.

De Amazone bevat meer dan 44.000 plantensoorten en slecht 1% van deze planten zijn bestudeerd voor hun genezingspotentieel. De meeste etnobotanisten zijn het erover eens dat deze regio de meest voor de hand liggende plaats is om naar de remedie voor kanker te zoeken, M.S., Alzheimer, etc. Als het oerwoud weg is komt het niet meer terug, het land veranderd in rap tempo in woestijn.

Ze noemen het het Regenwoud en dat is niet omdat het daar toevallig altijd regent. Het regenwoud zorgt ervoor dat het regent, het regenwoud zorgt ervoor dat water land inwaarts wordt gebracht. Zonder regenwoud ook geen regen in het land. Regen kan dan maximaal een paar honderd km land inwaarts komen de rest zal verdrogen en de biosfeer vernietigen zonder Oerwoud.