Gele Zaad Ceremonie

Ceremonie van het Gele Zaad

In de 13 manen kalender zijn we, 26-7-2017, het jaar van het Geel Kristallen Zaad in gegaan. Kristallen staat voor het getal 12, bij 12 betekent dat iets gekristalliseerd word in het proces. Geel Zaad is tevens het 4de Zonneteken van de kosmische Tijd, de Al-Tijd. Zaad is in het Maya KAN, en ja het KAN Nu.

Zaad is iets magisch en is nog steeds niet verklaard, we noemen het ZAAD, slechts 4 simpele tekens die we letters noemen en denken daarmee dat we snappen wat we waarnemen. Welkom in de Maya. Zaad is enkel een naam, zegt niets over het zaad zelf en geen mens op Aarde kan dit namaken. Dit zaad is nog steeds een onverklaard iets, verwonder je weer. Zaad is zo sterk dat het zelfs door beton heen kon groeien, waar haalt zo klein zaadje zulke enorme kracht vandaan? Besef dat deze kracht ook in ons ligt opgeslagen.

Piramides vindt je over de gehele wereld en is nog steeds een onverklaarbaar fenomeen.  Ook in China staan Piramides, er zijn er nu meer dan 100 ontdekt de afgelopen tijd. In het jaar 1955 was meen ik de eerste x dat hiervan een melding kwam. Piramides net zo groot als in Egypte, Amerika of waar dan ook. In 1 daarvan was een koning begraven zo’n 4000 jaar gelden met offers, zoals het heilig zaad. We hebben dit zaad geplant en daar kwam nog steeds een plant uit! Een Deva, zoals de Oude het noemen, zij droomt de plant, als de geest uit de fles.

Meer dan 4000 jaar lang besloten levens kracht in dat wat we ZAAD noemen. Bij de oude was dit het meest heilige dat was, sterker nog de Maya’s zijn ontslaan uit het Gele Zaad, dat wat we maïs noemen.  We hebben dit dan ook van hun verkregen ooit in Tijd en voedt nu onze hele wereld, besef dit. Als je je ogen open heb zie je de maïs tegenwoordig al om ons heen. Die koe die melk geeft eet allang geen gras meer, maar dat is weer een andere Maya. Het is Tijd, dit heilige Zaad is geel, de opbloei en heeft een diepe belofte in zich, dat van nieuw leven.

In deze Maya Teaching wil ik een ceremonie met jullie doen. Zoals ik het zie is de enkel taak die we hebben hier is een waarachtigere wereld te creëren dan de wereld voor ons. Voor ons zelf en voor de toekomstige 7 generaties. De nieuwe Tijd staat hier voor onze deur en wat wens jij voor deze nieuwe Tijd?  Zoals de Hopi ons delen in Tijd, wij zijn de gene waarop we wachten, 12 is het samenkomen in Tijd, Nu dus.

Zoals de Aarde 4 richtingen heeft, zo bestaat de Mensheid uit 4 kleuren. Het Witte Volk(Europeanen) Het Rode Volk(oorspronkelijke Amerikanen) het Blauwe of Zwarte Volk(Afrikanen) en het Gele Volk(Aziaten). Zo bestaat ook het Zaad(mais) uit vier kleuren.

Het Gele Kristallen Zaad jaar staat voor het zuiden en betekent dan ook de vruchtbare grond, prachtige energie om de zaden voor de nieuwe Tijd te planten. Zoals de Maya ons delen, we betreden nu de ongeschreven wereld en het is aan ons om deze te schrijven, laat het je de overheid doen, prima, maar is dat ook de wereld van jou of die voor je kinderen?

Maya Teaching; Ceremonie van het Gele Zaad